Kripto Botları Güvenilir Mi?

Kripto Botları Güvenilir Mi?

Kripto paralar özellikle 2020 yılında başlayan yükseliş ile birlikte tüm dünyayı etkisi altına almaya başladı.

Kripto paralar özellikle 2020 yılında başlayan yükseliş ile birlikte tüm dünyayı etkisi altına almaya başladı. On dört yıl önce Satoshi Nakamoto tarafından hayatımıza sokulan bitcoin ile birlikte başlayan blockchain kavramı artık günümüzün bir alışkanlığı haline geldi. Kurumsal bir çok şirketin ödeme aracı olarak da kripto paraları kullanmaya başlaması bu alanda dünya çapındaki yatırımcı ve şirket sayısını artırmaktadır. 

Yatırımcılar kripto para platformlarını kullanarak yatırımlarını yapabilmektedir. Uzun vadeli yatırımcılar varlıklarını soğuk cüzdanlarda saklamaktadır. Bazı yatırımcılar ise trade yaparak yani alım satımlar ile kazanç elde etmektedir. Alım satım işlemlerinde 24 saat ekran başında olunamayacağı için bir çok yatırımcı kripto robotları kullanmaktadır. Bu robotlar sayesinde önceden belirlenen strateji çerçevesinde robotlar alım satımları gerçekleştirmektedir. 

Kripto Paralar Nedir?

Kripto paralar dijital olarak oluşturulmuş bir düzen çerçevesinde hareket eden varlıklardır. Blockchain adı verilen özel bir zincir ekosistemi üzerinden yapılan işlemler ile kripto paraların madenciliği yani üretimi yapılmaktadır. Bloklarda yapılan her işlem sonsuza dek değiştirilemeyecek şekilde kayıt altına alınmakta ve blockchain ağına bağlı olan tüm bilgisayarlar tarafından onaylandıktan sonra kaydedilmektedir. 

Blockchain sisteminde doğrulayıcılar ve işlem yapanlar bulunmaktadır. Doğrulayıcılar yapmış oldukları işlemlerin karşılığında ekosistem tarafından ödüllendirilmektedir. Burada işlem yapanlar ise işlemleri karşılığında belirli bir oranda ağ kullanım ücreti ödemektedir. Blockchain alt yapısında yapılan tüm işlemler yani oluşturulan bloklar herkes tarafından kontrol edilebilmekte ağda yapılan tüm işlemler şeffaf bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Buda kripto paraların ve blockchain sisteminin güvenilir olmasına neden olmaktadır. 

Kripto Paralara Nasıl Yatırım Yapılır?

Kripto paraları edinmek için farklı yöntemler bulunmaktadır. Bunlardan birisi yeterli teknik bilgi ve ekipman ile madencilik yapmak bir diğeri ise alım satım platformları aracılığı ile nakit para karşılığında alım yapmaktır. Kripto para borsaları merkezi ve merkeziyetsiz yani cex ve dex olarak iki türden oluşmaktadır. 

Her iki platformda da yatırımcılar nakit para karşılığında alım ve satım işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. Kripto paraların sürekli azalan veya sabit kalan bir arz sistemi bulunmaktadır. Buda kripto paraların değerli olmalarına neden olan bir diğer durumdur. Kripto paralar gün çerisinde bile oldukça sert hareketler yaparak alım satımlarda kar elde edilmesini sağlamaktadır. Burada gerçekleşen bu fırsatları kullanmak isteyenler ise kripto robotlarını kullanarak otomatik olarak işlemlerini yapmaktadır. 

Kripto Robotları Nedir?

Kripto para platformlarında her an işlem başında olmak ve her fırsatı değerlendirmek oldukça güç olabilmektedir. Bu nedenle kullanıcılar ani gelişen yükseliş fırsatlarını değerlendirmek için kripto para ticaret robotlarını kullanmaktadır. Bu robotlar önceden belirlenen bir plan doğrultusunda belirlenen oranda işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Kripto para robotları cex ve dex platformlarında çalışmak üzere ayarlanmış alırken de satarken de kar elde edilebilecek bir plan ile işlemlerini yapmaktadır. Kripto robotları otomatik olarak piyasayı analiz etmekte ve tüm piyasayı hızlı bir şekilde tarayarak kar elde edilebilecek sistemleri ortaya çıkarmaktadır. 

Kripto Robotları Güvenilir mi?

Bitsgap uluslararası alanda binlerce kullanıcıya hizmet veren bir kripto para ticaret robotu geliştiricisidir. Uygulama farklı cex ve dex platformları ile entegre bir şekilde çalışmaktadır. Blockchain teknolojisine dayalı sistemi ile robotlar borsalarda bulunan hesaplarınızı kontrol etmektedir. API anahtarını vererek sağlamış olduğunuz izin ile robotlar sizlerin belirlemiş olduğu risk katsayısı ile kar elde edebilme katsayısını analiz etmektedir. 

Kripto para robotları kullanıcıların hesaplarını 3. kişilere sızmasını engelleyici yazılımlar ve cihazlar kullanmaktadır. Bu sayede robotların erişim sağladığı hesaplar güven içinde korunmaktadır. Kripto para robotları hesaplarınıza tam erişim yetkisine sahip olmadığı için güvenilirlik konusunda bir problem oluşturmamaktadır. Sizlerde 7 gün 24 saat işlemlerinizi güven içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.