Küçükçekmece'de minik öğrenciler hem spor yaptı hem eğlendi

Küçükçekmece'de minik öğrenciler hem spor yaptı hem eğlendi

Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği Fiziksel Etkinlik Müsabakaları gerçekleşti. Etkinlikte minik öğrenciler spor yaparak eğlendi.

Küçükçekmece Belediyesi öğrenciler için Fiziksel Etkinlik Müsabakaları düzenledi. Düzenlenen etkinliklerde renkli görüntüler yer aldı. Öğrenciler hem spor yaptı, hem öğrendi. 

Arif Nihat Asya ilkokulu Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen müsabakalara katılan öğrenciler, Bowling, Top Yuvarlama, Çift Ayak Atlama, Çemberle İş Birliği, Fasülye Torbası Atma gibi oyunlar oynadı. Müsabakaları, Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Bilgili ile Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt da izledi. Müsabakalara katılan öğrencilerin performansı ise büyük beğeni kazandı.

YARIŞMA DEĞİL TEMEL SPOR EĞİTİMİ

İki gün süren etkinlikte, yarışma niteliği olmadan katılım ön planda tutularak ilkokul 1, 2, 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasında temel spor eğitimi çerçevesinde, performans ve rekabete dayalı olmayan çok yönlü oyunlar oynandı. Dereceye giren okullara ve öğrencilere, kupa ile madalyaları düzenlenen törenle protokol üyeleri tarafından verildi.