Liposuction ve Yağ Aldırma Yöntemleri – Dr. Ozan Balık

Liposuction ve Yağ Aldırma Yöntemleri – Dr. Ozan Balık

Hastaların belirli bölgelerinde ortaya çıkan bölgesel yağlanmalar nedeni ile liposuction yöntemi ile hastaların yağlarından hızlı bir şekilde kurtulabilmesi mümkündür.

Hastaların belirli bölgelerinde ortaya çıkan bölgesel yağlanmalar nedeni ile liposuction yöntemi ile hastaların yağlarından hızlı bir şekilde kurtulabilmesi mümkündür. Bu yöntem zayıflama yöntemi olmaktan ziyade bölgesel zayıflama yöntemi olarak bilinir. 

Bu nedenle basen karın gibi bölgelerde ortaya çıkan yağ sorunları da giderilmiş olur. Aynı zamanda bu yöntemin kullanımı ile birlikte yağların en hızlı bir şekilde vücuttan atılması sağlanır.

Liposuction Nedir?

Birçok insan liposuction yöntemi hakkında bilgi sahibi değildir. Bu yöntem esasında birçok farklı teknik ile gerçekleştirilen bir yöntem olup hastalar bu yöntem sayesinde hızlı bir şekilde daha sıkı bir vücut formuna kavuşabilir. 

Yöntemin artıları kadar hastaların beklentileri de önem taşır. Bazı yöntemler daha konforlu olduğundan dolayı tercih edilir. Sonuç olarak yağların bir şekilde sıvılaştırılarak vücuttan atılması bu yöntemin temelini oluşturur.

Liposuction Nasıl Yapılır?

En sık kullanılan liposuction yönteminde hastaların vücut yapılarında ortaya çıkan yağlanmalardan kurtulmak için küçük kesiler açılır. Bu kesilerden vakumlama yöntemi ile yağların alınması ile hastaların vücutları şekillendirilir. Bu yöntem birçok aşamada hastalara daha sıkı bir vücut formu kazandırmak için tercih edilir.

Karın Germe Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

Aşırı yağlanmanın ortaya çıktığı durumlarda özellikle karın bölgesinde karın germe işlemleri için de yağ aldırma işlemlerinden yararlanılır. Söz konusu yöntem dahilinde hastaların karın bölgesinde erimeyen yağların sıvılaştırılarak ve vakumlanarak alınması esastır. Aynı zamanda bu işlemlerin gerçekleştirilmesi aşamasında hastaların genel görünümlerinden memnun olmaması esastır. 

Karın Germe Ameliyatı Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Hastaların bu işlemlerden önce yöntemin detayları hakkında bilgi sahibi olması önem taşır. Yine bu yöntemin artıları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor iseniz, doktorunuzdan ya da sağlık merkezlerinden bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Günümüzde bu yöntemin öncesinde hastaların kan sulandırıcı ilaçlardan uzak durması gerekir. Karın germe işlemlerinin öncesinde hastanın tahlilleri yapılarak hastaya göre tedavi yöntemi ön plana çıkar.

Karın Germe Ameliyatı Sonrası Bilinmesi Gerekenler

Hastaların bu tür karın germe işlemlerinden önce bilmesi gerekenler gibi aynı zamanda işlemlerin sonrasında bilmesi gerekenler de vardır. Bu nedenlerden dolayı hastaların operasyon sonrasında ağır kaldırmaktan kaçınması gibi detaylar ön plana çıkar. 
Karın bölgesinin şekillendirilmesi esnasında korse kullanımı da yine doktor tavsiyesi ile mümkün olabilmektedir.

Vaser Liposuction Nedir ve Kimlere Uygulanır?

Hastaların vücutlarını şekillendirmek için tercih edilen bir yöntem olan vaser liposuction yöntemi esasında yağların eritilmesi ve atılmasında ses dalgalarının kullanılmasını temsil eder. Hastaya kesi açılmadan uygulanan bu yöntemde ultrasonik ses dalgaları kullanılarak hastaların görünümlerinde istenilen incelik sağlanmış olur.

Vaser Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Hastalarda kullanılan bu vaser liposuction yöntemi aynı zamanda hastaların genel görünümlerini etkileyen bir yapıda yer alır. Ses dalgaları ile vücuda dıştan müdahale yapılarak bu yöntemin artılarından yararlanılmış olur. 
Ülkemizde sağlık merkezlerinde sunulan bu tedavi yöntemi sayesinde hastalar daha konforlu olarak yağlarından kurtulmuş olur. Ses dalgaları belirli bölgelere gönderilerek ilgili bölgelerde hızlı bir şekilde yağ erimesi sağlanmış olur. Diğer yöntemlere göre kesi oluşturulmadığından dolayı bu yöntem insanlar tarafından tercih edilir.

Vaser Liposuction Tedavi Fiyatları 2021

Fiyat olarak bakıldığında ise sağlık merkezlerinde fiyatların düşük olduğu söylenebilir. Sağlık merkezlerinin değişen fiyatlarının yanı sıra hastaların beklentileri ve farklı estetik yöntemler ile birlikte bu yöntemin kullanılabiliyor olması da yine fiyatları etkileyen nedenler arasında yer alır. 
Siz de bu yöntemlerden yararlanmak için sağlık merkezlerinden hizmet alabilirsiniz. Vaser liposuction yöntemleri son zamanlarda en sık tercih edilen yöntemler arasında yer alır.