Makale Yazarak Para Kazanmak İster misiniz?

Makale Yazarak Para Kazanmak İster misiniz?

İnternetin insanlara sunduğu yarar ve fırsatlar sayılamayacak kadar çoktur. İhtiyaçtan bilgiye kadar her konuda hızlı şekilde ulaşmanızı sağlıyor.

İnternetin insanlara sunduğu yarar ve fırsatlar sayılamayacak kadar çoktur. İhtiyaçtan bilgiye kadar her konuda hızlı şekilde ulaşmanızı sağlıyor. İnternet,  bu yararlarının yanı sıra ek gelir kazanma fırsatı da sunuyor. Hedef kitlesine en hızlı ve doğru şekilde ulaşmak, arama motorlarında ön planda olmak isteyen özel ve tüzel kişiler içerik yazdırıyorlar. Siz de makale yazarak para kazanmak isteyebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken yazkazan.net ailesine katılmanızdır.

 

Yazı Yazarak Nasıl Para Kazanılır?
 

İnternette faaliyet gösteren işletmeler, firmalar, siteler, özel kişiler rekabet ortamında hedef kitlelerini, takipçilerini kaybetmek istemiyorlar. Bu nedenle daha kaliteli, özgün, tüketicinin dikkatini ve ilgisini çekecek içeriklere ihtiyaç duyuyorlar. Bunu da internet ortamında makale yazarak para kazan diyen yazarlar veya sitelerden talep ediyorlar.

 

- İçerik oluşturmaya yetecek kadar imla kurallarına hakim,

- Edebi yeteneğe sahip,

- Herhangi bir konu hakkında detaylı araştırma yapabilen,

- İçeriğe uygun en dikkat çekici bilgileri bulabilen,

- Topladığı bilgileri özgün bir yapıda düz yazı şeklinde yazabilen özelliğe sahipseniz yazı yazarak para kazanmak sizin için kolay olacaktır.

 

Makale Yazarı Olmak İçin Ne Yapılmalıdır?
 

Belirli konularda özgün içerikler oluşturan kişilere makale yazarı denir. Makale yazarı olabilmek için herhangi bir okul, diploma, sertifika, şart gerekmiyor. Biraz bilgisayar bilgisi, noktalama ve imla kurallarına dikkat, okuyucuyu sıkmayan bir içerik, içerik yazarlığı yapmanız için yeterlidir.

 

Makale yazarı olmak hem kolay hem de zordur. Görünürde, internetten bilgileri toplayıp, istenilen şartlarda derlemek olarak kolay gibi görünür. Fakat içeriğin sizin kurduğunuz, internette kullanılmamış cümlelerden oluşması, istenen anahtar kelimeler ve kelime sayısının tutturulması bakımından zor görünebilir.

 

Makale yazarlığı konusunda herhangi bir bilginiz bulunmuyorsa, bu konuda azimli ve hızlı gelişme göstermek istiyorsanız yazkazan.net size destek oluyor.

 

Yazkazan.net Nasıl Avantajlar Sunuyor?
 

İnternet ortamında makale yaz para kazan konusunda faaliyet gösteren birçok site bulunuyor. Bunlardan geneli kurumsal kimlikle faaliyet göstermediği için hem içerikleri daha az hem de ödemeleri düzensiz oluyor. Hatta bazılarında uzun süre ödeme alamıyorsunuz.

 

Yazkazan.net kurumsal kimlikle faaliyet gösteren bir sitedir. Sitede yazmaya başladıktan sonra kategori yükselmesi, ekstra kazançlar, ne kadar çok yazarsanız ekstra bonuslar sunuluyor. Genel olarak sitenin sunduğu avantajları şöyle sıralayabiliriz;

1- Konu kısıtlaması ve azlığı yoktur.

2- Yeni yazarlara eğitim ve danışman desteği vardır.

3- Yeni yazarlar belirli kotayı doldurduğunda uzman ve elit yazar kategorisine yükselebiliyor. Kategori yükseldikçe kazanç artıyor.

4- Her türlü soru, sorun, şikayet, bilgi alma hızlı şekilde yanıtlanıyor, çözülüyor.

5- Bonuslar, yarışmalarla yazarlara ekstra kazançlar sunuluyor.

6- Yeni yazarlara her ayın 15'inde ödemeleri banka hesaplarına yapılıyor. Uzman ve elit seviyesine yükseldiğinde haftalık ödeme alabiliyorlar.

 

Yazkazan.net Ödemede Sıkıntı Yaşanıyor mu?
 

Yazkazan.net, yazarların ödemelerini zamanında ve tam olarak aldıkları bir sitedir. Site, kurumsal bir kimlikle hizmet verdiği için ödemeleriniz zamanında ve makbuz karşılığında yapılıyor. Ödemelerle birlikte makalelerin incelenmesi, onay süresi için fazla beklemiyorsunuz.

 

İçeriğin aciliyetine ve yazım yoğunluğuna göre en kısa sürede inceleniyor. Makalede aşırı bir hata veya kopya durumu yoksa, küçük hatalar için düzeltmeniz için size gönderiliyor. İstenen sürede makaleyi düzeltip geri gönderebiliyorsunuz. Böylece emeğiniz de boşa gitmemiş oluyor.

 

Yazkazan.net Ödemeleri Ne Zaman Yapıyor?
 

Siteye yeni başlayan yazarlar standart yazar kategorisinde bulunuyorlar. Bu yazarların ödemeleri her ayın 15'inde banka hesaplarına yatırılıyor. Ödeme alabilmeniz için toplam kazancınızın 200 TL ve üzeri olması gerekiyor. Bunu sağlamak için de bol bol yazmanız gerekiyor.

 

200 TL ve üzeri kazanç elde ettiğinizde her ayın en geç 14'ünde "Kontrol Paneli" sayfasında "Para Çek" sekmesini kullanarak paranızı çekebilirsiniz. Her ayın 15'inde de ödemeniz hesabınıza yatıyor.