Oyun Tutkunları İçin Gaming Ürünleri Vatan Bilgisayar'da!

Oyun Tutkunları İçin Gaming Ürünleri Vatan Bilgisayar'da!

Her çıkan yeni bir oyun, beraberinde yeni ekipmanları da getiriyor. Örneğin yarış oyunları sevenler ya da simülatör oyunlarını oynayarak kamyon, otobüs sürenler çeşitli araç kontrol ekipmanları ile bu oyunları daha keyifli hale getiriyor.

Bu sadece bir örnek olsa da, gaming için bilgisayarının sistem gereksinimlerinin yanında, klavye, mause, hoparlör, oyun kolları, oyuncu koltukları gibi harici sarf malzemelerde büyük önem taşıyor. Mause'nin ele tam oturması, klavyede en fazla kullanılan tuşların daha belirgin ve farklı renklere sahip olması, kulaklığın stereo ses vermesi, tüm bunların yanında oyuncu koltuğunun rahat ettirmesi ve tabii ki monitöründe tüm oyuna hakim olacak büyüklükte olması, oyunu daha gerçekçi oynamanızı sağlayacaktır.

Online Oyunlar için Hangi Ürünler Gerekli? 

Bu tamamen size bağlı bir durum. Çünkü tamamıyla zevk meselesi olan oyunların, her birinin kendine göre özellikleri bulunabiliyor. Örneğin araba sürmek istiyorsanız, sadece direksiyon seti almanız yeterli olabilir. Veya aracınızı daha iyi kontrol etmek için numlock tuş seti de alabilirsiniz ekstra olarak. Ancak online savaş oyunları oynuyorsanız, dpi oranı yüksek ve kontrole müsait mause seçmeniz gerekebilir. Gaming ürünleri bu nedenle genele değil, oyunlara göre de üretilmektedir. Dünyaca ünlü markalar her oyuna göre farklı tuş kombinasyonlarına sahip mause veya klavye çıkarmaktadır. Ayrıca donanım açısından ele aldığımız zaman, ciddi bir yarış içerisinde olan bu firmalar, hem hali hazırdaki oyunlar için, hemde yeni çıkacak oyunlara göre de donanımlarını önceden hazırlayarak müşterilerine sunar ve çıkacak ürün büyük ses getirir. 

g2.jpg

Oyuncu Bilgisayarının Olmazsa Olmazı

 İyi bir oyuncu bilgisayarı yapmak ve gaming olmak istiyorsanız, oynayacağınız oyunların sistem gereksinimlerini öncesinde belirlemelisiniz. Bu sayede her hangi bir sıkıntı yaşamadan oyunu oynayabilir ve buna göre hazırlamış olduğunuz gaming ürünleri ile tam anlamıyla oyuna hakim olabilirsiniz. İyi bir oyun bilgisayarına sahip olmak ve çevrimiçi oyunları keyifle, sorunsuz, sıkıntısız oynamak, oyun tutkunları için çok önemlidir. Hem bilgisayarınızın iyi olması ve hemde gaming ürünlerinin doğru seçilmesi, oyunu daha keyifli oynamanızı sağlayacaktır. 

g3.jpg

Gaming İçin Uygun Bilgisayar Vatan'da

Türkiye'nin en büyük elektronik mağazalar zinciri Vatan Bilgisayar sayesinde kolay bir şekilde oyuncu bilgisayarı hazırlatabilirsiniz. Eskilerin değimiyle toplama bilgisayar yapmak, ezberleri bozmanızı sağlayacak ve belirli bir teknolojinin de esiri olmamış olacaksınız. Anakart, işlemci, bellek, ekran kartı, oyun kasası, harddisk, soğutma sistemi, güç kaynağı vs. bir çok parçanın birbiri ile uyumlu bir şekilde çalışması gerekiyor. İşte bilgisayar toplama sihirbazı sayesinde bunu kolaylıkla yapabilirsiniz. 

Adım adım seçimler yaparak, önce işlemci, sonra anakart ve diğerleri olarak en uygun donanımları seçmiş oluyorsunuz. Bunu yaparken de, oynayacağınız oyunlara ve bütçenize göre seçimler yaparak, kolay bir şekilde istediğiniz bilgisayara sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca oyuncular için online twitch veya youtube ya da facebook yayınları içinde gerekli stüdyo donanımlarını da bulmuş olacaksınız.