Pandemide Yeni Format Online Resim Kursu

Pandemide Yeni Format Online Resim Kursu

İçinde bulunduğumuz pandemi şartları sebebiyle geleneksel dünya yerini dijital dünyaya bıraktı. Bununla birlikte online platformlarda birçok etkinliğe kolaylıkla katılabilir olduk.

Pandemide Yeni Format Online Resim Kursu

İçinde bulunduğumuz pandemi şartları sebebiyle geleneksel dünya yerini dijital dünyaya bıraktı. Bununla birlikte online platformlarda birçok etkinliğe kolaylıkla katılabilir olduk. Online resim kursları da bu sayede günümüz popülaritesinde yerini almış oldu. Pandemi koşullarında geride bıraktığımız bir yılın ardından artık kişiler gerek günlük yaşamın kısıtlılığından gerekse iş stresinden uzaklaşmak adına bir kaçış yolu aradılar. Böylelikle pandemi döneminde sanat bizlere rahatlatıcı bir kaçış noktası olurken aynı zamanda içimizdeki sanatçıyı özgüvenli bir şekilde dışa vurmayı sağlamıştır. Bu sebeple online resim kurslarına her yaştan ilgi ve talep artmıştır. Eda Demirci Art Sanat Atölyesi de pandemi başından itibaren sürece hızla ayak uydurmuş olup bütün faaliyetlerini yüz yüze dersleri aratmayacak şekilde online resim kursu olarak sürdürmektedir. Peki online resim kursları hakkında merak edilenleri nasıl özetleyebiliriz?

  • Hayatımda hiç resim yapmadım. Yine de öğrenebilir miyim?

Daha önce hiç resim yapmamış olmanız sizi resim yapmaya başlamak konusunda şüphelere düşürmesin. Alanında başarılı bir eğitmen ve size uygun öznel bir eğitim ile çok güzel işler çıkaracağınızın garantisini veriyoruz. Önemli olan yalnızca istemek. Ve tabi ki sanatı hayatınıza alma fikrinin getireceği güzellikler.

  • Derslerin gün ve saatleri nasıl belirlenmektedir?

Derslerin gün ve saatleri sizin ve eğitmenimizin ortak kararı ile belirlenmektedir. Haftanın her günü ve saat diliminde çift taraflı müsait olunan günlerde ders planlarınız oluşturulur. Olası bir sebepten kaçırılan dersler için de telafi günleri hemen sağlanır. Bu durumda dersi kaçırma veya derse geç kalma gibi bir durumla karşılaşmazsınız.

  • Online resim kursu nasıl gerçekleştirilmektedir?

Online resim kursu öğrenci ile eğitmen arasında karar verilen gün ve saatlerde tamamen birebir şekilde Zoom programı üzerinden gerçekleştirilmektedir. Eğitmen iki kamera ile derse bağlanmaktadır. Böylece hem eğitmenin yüzünü görüp sohbetli bir ortam oluştururken hem de eğitmenin sizinle birlikte yaptığı her çalışmayı ikinci kameradan net bir şekilde aşama aşama takip edebiliyor olacaksınız.

  • Online resim kursuna katılmak için hangi malzemelere ihtiyacım vardır?

Online resim kursuna katılmanız için öncelikle öğrenmek istediğiniz teknik ne ise malzemelerini temin etmeniz gerekmektedir. Eğitmenimiz ile görüşmeyi sağladıktan sonra bir malzeme listesi oluşturulur. Ancak bu malzeme listesi her bütçeye uygun şekilde hazırlanır ve malzemeleri yalnızca bir defa alıp uzun sürelerce kullanabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

  • Eğitim içeriği sabit midir? Hangi teknikler verilmektedir?

Eğitim içeriği sabit değildir. Eğitmenimiz sizle tanıştıktan sonra zevkinize yönelik bir ilk ders oluşturur ve yapılan birinci dersin sonunda kaleminizin analizini yapar. Böylece her birey için ileriye dönük öznel bir plan oluşturulur.

  • Resim yapmaya başlamak için belli bir yaş sınırlaması var mıdır?

Resim yapmaya başlamak için veya geç kalmış olmak için belli bir yaş yoktur. Kalem tutmaya başladığı andan itibaren çocuklar veya yaşı kaç olursa olsun yetişkinler online resim kursu almaya başlayabilirler. Hali hazırda bu yazıyı okuyorsanız zaten sanatı hayatınıza almak adına ilk adımı atmışsınız demektir.

  • Size nasıl ulaşabilirim? Kaydımı nasıl gerçekleştirebilirim?

Daha detaylı bilgi almak veya eğitmenimize ulaşmak için www.edademirciart.com web sitesi üzerinden iletişim bilgilerimizi bulabilir ve dilediğiniz zaman bize soru sorabilirsiniz.