Pırlanta Sektörünün Parlayan Yıldızı: Ediz Dereli

Pırlanta Sektörünün Parlayan Yıldızı: Ediz Dereli

Sektöre giriş yaptığı günden itibaren hem etkileyici tasarımları hem de kusursuz kalitesiyle beğeni ve güven toplayan Ediz Dereli, sektöre yön veren markalar arasına ismini yazdırmayı başarmıştır.

Sektöre giriş yaptığı günden itibaren hem etkileyici tasarımları hem de kusursuz kalitesiyle beğeni ve güven toplayan Ediz Dereli, sektöre yön veren markalar arasına ismini yazdırmayı başarmıştır.

Birçok farklı kategoride yüzlerce özgün tasarımda imzası bulunan Ediz Dereli hem geleneksel hem de modern çizgilere sahip pırlanta ürünleri ile dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor.

Ediz Dereli için pırlanta kalitesi kadar tasarım özgünlüğü ve el işçiliğindeki özen de olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Tüm ürünlerinde aynı kaliteyi bulabileceğiniz Ediz Dereli mücevher koleksiyonu, kullanıcılarına şıklık ve kalite vadediyor.

Özellikle pırlanta tektaş yüzük ve pırlanta kolye denildiğinde akla ilk gelen markalar arasında yer alan Ediz Dereli, modayı yakından takip eden değil modaya yön veren ürünleriyle müşterileri ile buluşmaya devam ediyor.

Ediz Dereli pırlanta küpe ve pırlanta kolye ve pırlanta yüzük ürünlerinin mükemmel uyumları ile satışa sunduğu üçlü özel setleriyle de müşterilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Farklı pırlanta karat ölçülerine sahip özel modellerinde, tasarım ve işçilik unsurlarının ön planda oluşu Ediz Dereli farkını ortaya çıkaran etmenler arasında yer alıyor.

Ediz Dereli Pırlanta Koleksiyonlarıyla Hem Modern Hem Nostaljik

Yıllardır süregelen pırlanta alışkanlıklarını değiştiren, özellikle pırlanta küpe ve pırlanta kolye ürünlerinde ezberleri bozan Ediz Dereli sektör liderliğine devam ediyor. Nostaljik formların modern dokunuşlarla şekillendirildiği özel koleksiyonlar, yediden yetmişe tüm kadınların beğenisini topluyor.

Farklı kesim pırlanta taşları büyük bir ustalıkla kullanan tasarım ekibi her sezon için moda olacak ürünler ortaya koymanın haklı gururunu yaşıyor. Pırlanta ürünlerde nostaljik görünüm alışılagelirken modern tasarımlarında da bu etkiyi yaratan ekip için başarı ve kalite tesadüf olmaktan çok uzak. İş başı ve sürekli eğitim modelleri ile tasarım ve geliştirme ekibini sürekli yeniliklerle besleyen marka, kusursuz ürünler ortaya koymak için eğitim, tecrübe ve özveriden faydalanıyor.

Standart tektaş pırlanta yüzük tasarımlarının yanı sıra farklı ve sıra dışı tektaş yüzük modelleri ile de koleksiyonunu besleyen marka için kadın ruhuna uygun ürünler ortaya koymak son derece önem taşıyor.

Ediz Dereli Yeni Sezonda da Yeni

Koleksiyonlarıyla Yola Devam Ediyor
Sonbahar kış pırlanta modasını yakından takip edenler için Ediz Dereli markasının yeri oldukça farklı. İç ısıtan tasarımların sergilendiği bu özel koleksiyonlarda dikkat çeken pırlanta yüzük ve pırlanta bileklik modelleri hem özel fiyatları hem de güvenilir ödeme yöntemleri ile satışa sunulmaya başlandı. Koleksiyonun diğer önemli parçaları arasında yer alan pırlanta küpe, kolye ve tüm diğer pırlanta aksesuarları, edizdereli.com online üzerinden güvenli ve kolay ödeme seçenekleriyle müşterileriyle kavuşmaya başladı.

Özel dönem kampanyaları sayesinde son kullanıcıya en uygun fiyatlarla ulaştırılan pırlanta küpe, kolye, bileklik ve yüzük modelleri, sezon trendlerine kolaylıkla ulaşılabilmesine olanak tanıyor.