Plise Perdeler Şık Tasarımıyla Bu Yılın Gözdesi Oldu

Plise Perdeler Şık Tasarımıyla Bu Yılın Gözdesi Oldu

Modernleşen dünyanın getirdiği sadeleşme ve değişim hissiyatını hayatımızın her alanında duyuyor ve buna göre değişiklikler yaratarak yaşam alanlarımızı değiştirmek istiyoruz.

Modernleşen dünyanın getirdiği sadeleşme ve değişim hissiyatını hayatımızın her alanında duyuyor ve buna göre değişiklikler yaratarak yaşam alanlarımızı değiştirmek istiyoruz. Eski moda ve her evde kullanılan alışılmış eşyalardan hemen sıkılıyor ve evimize kolaylık sağlayacak, ekonomik ve efektif dekorlar arıyoruz.

Plise Perdeler de tam bu ihtiyaca göre üretiliyor! Yeni nesil perde olarak görülen Plise Perdeler, şık tasarımı ve kullanıcıya her açıdan sağladığı kolaylık ile büyük ilgi görüyor. Yeni nesil cam balkon plise perde üreticilerinden Fullplise, alıcılara yerli üretim olan 10 adet kumaş ve 58 adet renk seçeneği ile istediği ölçüye göre https://wwwfullplise.com adresi üzerinden plise perde siparişi verme imkanı sunuyor. 

Plise Perde Sektörüne Yeni Bakış

Cam Balkon Plise Perde olarak da geçen Plise Perdeler, isminin aksine her çeşit cam üzerinde kullanılabiliyor. Karartma plise perde, desenli plise perde, tül plise perde, çift kumaşlı plise perde ve daha birçok farklı amaca hizmet eden kumaşlar alıcıların ihtiyaçları doğrultusunda seçilebiliyor.

Alıcılar Fullplise’nin “Nasıl Ölçü Alınır?” videosuyla beraber aldıkları ölçülerle Fullplise websitesi üzerinden veya sosyal medya profillerinden kolaylıkla isteği kumaşlarla sipariş oluşturabilir. Montaj kılavuzu ile birlikte kargolanan siparişler

“Nasıl Montaj Yapılır?” videosuyla kolay ve hızlı bir şekilde alıcılar tarafından monte edilebilir ve bir sorun oluştuğu zamanlarda görüntülü görüşme ile Fullplise’den montaj desteği alınabilir. Fullplise ek olarak İstanbul ili içerisinde dileyen müşterilere ölçü ve montaj hizmeti veriyor. 

Uzun süredir Plise Perde satışı yapan ve bu konuda uzman olan Fullplise, maddiyattan çok müşterilerin güvenini kazanmayı hedefliyor ve müşteri memnuniyetini her zaman yüksek tutmayı markanın en büyük hedefi olarak görüyor. 2 yıl garanti süresi olan Fullplise Plise Perdelerinin üretim aşamalarını ister Ataşehir’de bulunan atölyelerini ziyaret ederek, ister Fullplise’nin sosyal medya hesaplarında paylaştığı videolardan izleyebilirsiniz.

Merak ettiğiniz konuları dilediğiniz zaman Fullplise sosyal medya hesapları üzerinden iletişime geçerek sorabilir ve anında geri dönüş alabilirsiniz. Montaj ve kullanım kolaylığı gibi birçok avantajıyla son zamanlarda popüler olan Plise Perdeleri hızlı kargo, müşteri memnuniyeti, ekonomik fiyatlar ve güvenilirlik konularına önem veren Fullplise Perde Sistemleri markasından alarak istediğiniz şıklığa ve değişime kolayca ulaşın!