Plise Sineklik Nedir? Nereden Alınır?

Plise Sineklik Nedir? Nereden Alınır?

Ergonomik yapısı ve hoş görüntüsü sebebiyle diğer sineklik modellerine göre daha fazla tercih edilen ve sevilen Plise/Pileli (Akordiyon) Sineklikler, pencerelerin veya kapıların açık olduğu zamanlarda uçan hayvanların, böceklerin veya pislikleri engeller.

Ergonomik yapısı ve hoş görüntüsü sebebiyle diğer sineklik modellerine göre daha fazla tercih edilen ve sevilen Plise/Pileli (Akordiyon) Sineklikler, pencerelerin veya kapıların açık olduğu zamanlarda uçan hayvanların, böceklerin veya pisliklerin içeriye girmesini engeller. Küresel ısınmanın etkisini arttırmasıyla ve ülkemizde sıcaklıkların yükselmesiyle daha da çoğalan sinekler artık büyük bir tehlike oluşturmakta. Plise sineklik modelleri, bu tür haşereleri mekanlardan uzak tutmak için kullanılan ilaçlar veya kimyasal maddelerden çok daha sağlıklı ve uzun ömürlüdür. Plise sineklikler, sineklik tülünün yatay veya dikey yönde açılıp kapanabilme özelliği ile diğer sineklik modellerine göre daha kolay bir kullanım sağlar. Tüm PVC doğrama, alüminyum veya ahşap pencerelerde kullanıma uygundur. Plise sineklik malzemeleri, 23 mm boyutundaki alüminyum kasası ve özel fiberglas sineklik tülünden oluşmaktadır. Alüminyum kasalar renk seçenekleri ile beraber alıcıya sunulur. Plise sineklik fiyatları diğer sineklik modellerine göre daha uygundur. Bizleri arayarak veya mail atarak plise sineklik fiyat listesine ulaşabilirsiniz.

Plise/Pileli (Akordiyon) Sineklik Ölçüsü Nasıl Alınır?

Sinekliğin takılacağı kapı veya pencere kasanızı en ve boy olarak içten içe (contalardan) ölçünüz. Bu ölçülere hiçbir sayı eklemeden siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Plise/Pileli (Akordiyon) Sineklik Nerden Alınır?

Plise Sineklik almak istiyorsanız ürünlerimizi, yaptığımız işleri görerek karar verip internetten sipariş verebilir veya Ümraniye ile Ataşehir’in tam sınırında bulunan Şerifali’deki atölyemize gelerek üretim sürecini inceleyebilirsiniz. İnternetten verdiğiniz siparişleri Demonte olarak maksimum 3 iş gününde kargoluyor ve satış sonrası canlı montaj desteği hizmetini sunuyoruz. Atölyemize gelerek montaj hizmeti dahil olarak verdiğiniz siparişlerde de yine 3 iş gününde siparişinizi hazır ediyor ve müsait olduğunuz bir günde evinizi ziyaret ederek ürünün montajını tamamlıyoruz. Ürünlerimiz için 2 yıl garanti sunuyoruz ve bizden kaynaklanan herhangi bir sorunda ücretsiz desteğimizi sağlıyoruz.

Plise/Pileli (Akordiyon) Sineklik Nasıl Monte Edilir?

Siparişini verdiğiniz sineklik elinize ulaşınca kargo kolisinden parçaları çıkarın ve eksik bir şey olup olmadığını kontrol edin. Eksik bir parça yoksa montaja başlayabilirsiniz. Size yolladığımız vidalarla dört köşesindeki plastik takozları alüminyum kasalara takarak sinekliği birleştirebilirsiniz. Bu minik parçaları köşelere yerleştirirken sineklik ipinin bulunduğu yerdeki tekerleğin içinde kalması gerekir, buna dikkat ediniz. Birleştirdikten sonra pencerenizin dış kısmına şarjlı matkap yardımıyla 4 köşeden sinekliğinizi monteleyebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kapı sineklikleri için ise göndereceğimiz 3M çift taraflı bandı tam orta kısma uygulamanız gerekir, monte etmeden önce bantlar yapıştırılır ve vidalanır. Diğer işlemler ise yukarıda belirttiğimiz sistemle aynıdır.

Plise/Pileli (Akordiyon) Sineklik Nasıl Kullanılır?

Plise sineklikleri İstanbul içindeki bütün ilçelere sunduğumuz plise sineklik montaj hizmeti ile veya Demonte olarak satın alabilirsiniz. Anadolu yakası ve Avrupa yakasındaki bütün ilçeler (Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüpsultan, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu) plise sineklik montaj hizmetimizden yararlanabilir. Demonte Sineklik olarak satın altığınız plise sineklikleri ise telefondan sunduğumuz montaj yardımı hizmeti ve Youtube sayfamızdaki montaj videomuz ile kolayca montaj edebilirsiniz. Plise sineklikleri, sineklik tülünün yatay veya dikey yönde açılıp kapanabilme özelliği ile istediğiniz ölçüde açık veya kapalı olacak şekilde kullanabilirsiniz. Özel olarak tasarlanan tüller, her türlü kava koşuluna karşı dayanıklıdır. Kullanım ömrünü uzatmak için pencere veya kapılarınızı açık tutmadığınız zamanlarda plise sineklikleri kapalı tutabilirsiniz. Dikey, Yatay veya Duble olarak tercih edilebilir. Şerifali’de bulunan, Dudullu, Ataşehir, Bostancı, Göztepe, Erenköy, Ümraniye gibi semtlere çok yakın olan atölyemize gelerek çalışma ortamımızı ve sineklik üretimlerimizi inceleyebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için https://www.fullsineklik.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.