POS Başvurularında Kobilere Özel Fırsatlar

POS Başvurularında Kobilere Özel Fırsatlar

Bankalar, POS başvurularında kobilere özel fırsatlar sunarak işletmelerin büyümesini destekler. Firmaların ödeme altyapısını geliştirmeye odaklı olarak tasarlanan çözümlerden sizler de yararlanabilirsiniz.

Bankalar, POS başvurularında kobilere özel fırsatlar sunarak işletmelerin büyümesini destekler. Firmaların ödeme altyapısını geliştirmeye odaklı olarak tasarlanan çözümlerden sizler de yararlanabilirsiniz. Maliyet giderlerini kontrol etmeye yarayan finansal desteklere, Akbank’ın sunduğu kampanyalardan ulaşmanız mümkündür. Yeni girişimcileri hedefleyen bu ayrıcalıklardan belirli işletme sahipleri yararlanabilir. 

POS Başvurusu Nedir? 

POS cihazları, ürün ve hizmet karşılığında kredi/banka kartı kullanarak ödeme yapılmasına imkan tanıyan cihazlardır. Bu cihazlara yer vermek isteyen işletmelerin, belirli şartlar doğrultusunda başvuru yapması gerekir. Birçok banka, işlemlerin online olarak yapılmasına imkan tanımıştır. Aynı zamanda fiziksel şubeleri ziyaret ederek de başvuru yapılabilir. 

Akbank üzerinden yapacağınız işlemlerde “Akbank Mobil” uygulamasını ziyaret ederek veya websitesi üzerinden başvuru formunu doldurabilirsiniz. Eğer fiziksel şubeleri ziyaret etmek isterseniz yanınızda bazı belgeleri bulundurmanız gerekebilir. Bu süreçte talep edilebilecek evraklar aşağıdaki gibidir: 

  • Ticaret sicil gazetesi 

  • Vergi levhası 

  • Ortakların kimlik fotokopileri 

  • İmza sirküleri 

Akbank, 1 dakikada başvuru yapabileceğiniz bir online sistem geliştirmiştir. Dilerseniz “Pos başvurusu” sayfası üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda bu sayfada indirim fırsatları ve size uygun seçenekleri görmeniz mümkündür. 

POS Başvurularında Kobilere Hangi Fırsatlar Sunulur? 

Akbank, POS başvurularını online ve fiziksel şubeleri üzerinden alır. Bankada açık bir hesabınız olmasa da başvuru yapabilirsiniz. 7/24 erişim imkanı ve ertesi gün adrese teslim fırsatlarını değerlendirmeniz mümkündür. Üstelik Akbank bu süreçte müşterilere cazip ve kaçırılmayacak teklifler de sunar. Bu özel fırsatlar şu şekildedir: 

  • Yeni üye iş yeri başvurusunda bulunarak şubeye gitmeden işlem yapmanız mümkündür. 

  • RAPORTAL aracılığıyla hesap hareketlerinizi kontrol etmenize imkan tanır. 

  • Tanımlı ve özel kampanyalara anında ulaşma şansınız vardır. 

  • Sektördeki üye iş yerlerinin ciro ve işlem adedini görmenize izin verilir. 

  • Anlaşmalarınızı “Valör Tarihli İşlem Raporu ve Gün Sonu İşlem Raporu” ile sağlayabilirsiniz. 

  • Hesap özetlerini e-posta ya da faks aracılığıyla almanız için iki farklı seçenek sunulur. 

  • Akbank'ın POS Destek Hattı 7/24 aktiftir. 

  • Yurt içi veya yurt dışından gelen MasterCard/Visa logolu tüm kartları alışverişlerinizde geçerli kılabilirsiniz. 

  • Axess, Free ve Wings özellikli kartlar için farklı ödeme planları sunabilirsiniz. 

Akbank, POS başvurularında sunduğu özel fırsatlarla kobilerin ödeme altyapılarını geliştirmeyi hedefler. Esnek ödeme planları, özellikle küçük işletmeler için avantajlıdır. Aynı zamanda orta ve büyük ölçekli firmaların da yararlanabileceği özel fırsatlar vardır. Güçlü ve güvenilir bir altyapı sağladığı için alışverişler sorunsuz bir şekilde tamamlanır. 

POS Başvuru Şartları Nelerdir? 

Akbank POS başvurusu yaparken dikkat edilmesi gereken birtakım şartlar vardır. İşlemler, Şubeye gitmeden ve çağrı merkezini aramadan online olarak yapılabilir. Tüm şahıs şirketleri başvuruda bulunabildiği için üye iş yerlerinde yetkili olma gerekliliği vardır. POS başvuru sürecinde yerine getirilmesi beklenen diğer şartlar ise aşağıdaki gibidir: 

  • Ticari hesap olumlu sonuçlandığında Akbank üzerinden yeni bir hesap açılır. 

  • POS kurulumu esnasında firma sahibinin iş yerinde olması gerekir. 

  • Firma sahibinin nüfus cüzdanı yanında olmalıdır. 

  • Banka, bazı durumlarda ek belge isteme yetkisine sahiptir. 

  • İmzalanan sözleşme 60 iş gününde bankaya ulaşmazsa POS'unuz iptal edilir. 

  • Satış sürecinde tüm tahsilatlar ertesi gün içinde hesaba geçer. 

Yukarıdaki şartlar başvuru sürecinde dikkate alınmalıdır. Banka, kapsamlı değerlendirmeler yaptıktan sonra en kısa süre içerisinde geri bildirim sağlar. Olumlu sonuçlanması durumunda sürecin nasıl devam edeceğine dair detaylı bilgiler tarafınıza aktarılır. Bu süreçte herhangi bir sorunuzun olması veya problem yaşamanız halinde Akbank POS Destek Hattı olan “444 28 28” numarasına ulaşabilirsiniz. 

POS Başvurusu Nasıl Yapılır? 

Akbank, POS başvurusu için esnek seçenekler sunar. İster şube ister web sayfası üzerinden bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. En hızlı şekilde yapmak için “AkbankPOS.com” adresini ziyaret etmeniz mümkündür. Farklı özelliklere ve fırsatlara sahip olan seçenekler arasından size uygun olan POS cihazlarını inceleyip seçebilirsiniz. Üye iş yerlerine özel kampanya bilgilerine hem şube hem de online başvuru sayfası üzerinden erişme şansınız vardır.