Prenses Kesim Tektaş Nedir?

Prenses Kesim Tektaş Nedir?

Pırlanta denince en çok tercih edilen kesimlerden biri olarak prenses kesim öne çıkıyor. Faset sayısı çok olduğu için oldukça yoğun bir ışıltıya sahip. Modern görünümü ile kadınların beğenisini kazanıyor.

 Prenses Kesim Tektaş Nedir?

Pırlanta denince en çok tercih edilen kesimlerden biri olarak prenses kesim öne çıkıyor. Faset sayısı çok olduğu için oldukça yoğun bir ışıltıya sahip. Modern görünümü ile kadınların beğenisini kazanıyor. Prenses kesim tektaş, şekil olarak kare ve köşeleri sivri olan bir kesimdir. Asaleti ve soyluluğu çağrıştırmasıyla bilinen prenses kesim, dünya çapında da oldukça popüler.

0,43 Karat Prenses Kesim Tektaş Pırlanta Yüzük ''Prenses''

ve.jpg

 

Bol Taşlı Prenses Kesim Tektaş

Prenses kesim tektaş modelleri arasında yer alan 0,32 karatlık “Prenses”, çok sayıda taşa sahip olduğu için oldukça ışıltılı ve parıltılıdır. Gösterişliliği ile öne çıkarak parmakta oldukça parlak bir görünüm oluşturur. Özel günlerinizi daha anlamlı hale getirmek için tercih edebileceğiniz bu yüzük ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Prenses kesimli taşı F renge ve Sl renge sahiptir. Yaklaşık 1,57 gr 14 ayar beyaz altın kullanılarak tasarlanmıştır. Parmağınıza taktığınızda oldukça zarif bir görünüm oluşturuyor. Kare şekle sahip taşı da modern tarzlara hitap eder. Kalitesi ile darbelere karşı da direnç gösterebildiği için gün içinde kullanabilirsiniz.

0,70 Karat Prenses Kesim Pırlanta Yüzük

 

b.jpg

Işıl Işıl Şıklık için Prenses Tektaş

Venta Pırlanta’da yer alan Prenses yüzük, prenses kesime sahip bir pırlantadır. 0,43 karatlık değeri sayesinde ağır ve oldukça parıltılıdır. Prenses kesim tektaş yüzük arıyorsanız, bu kaliteli ve şık yüzüğü tercih edebilirsiniz. Kare şekilli pırlantaya ve yarım tur pırlantalara sahiptir. Bu sayede oldukça parlak ve ışıltılı bir tasarıma sahiptir. Yaklaşık 1,65 gram ağırlığa sahiptir ve 14 ayar beyaz altın kullanılarak tasarlanmıştır.

14 adet yuvarlak kesime sahip pırlanta ile zenginleştirilen tasarımı, görüntü açısından oldukça gösterişlidir. Kalitesi sayesinde aşınmaya karşı dayanıklılık göstererek ışıltılı görünümünü uzun süre korur. Gün içinde kullanıma uygun yapısı sayesinde her yerde size eşlik eder. Parmağınızda zarif bir görünüm yaratarak prenses kesimin modernliğini yansıtır.

0,24 Karat Prenses Kesim Tektaş Pırlanta Yüzük

 

w.jpg

 

Sade ve Klasik Sevenler için Prenses Kesim Tektaş

Eğer sadelik ve klasik tarzdan yanaysanız, tek bir taştan oluşan prenses kesimli tektaş idealdir. Venta Pırlanta’da bulunan 0,24 karatlık prenses kesim pırlanta yüzük, yaklaşık 2,09 gram ağırlığa sahiptir. Ayrıca 14 ayar beyaz altın kullanılarak tasarlanmıştır. G renge ve Sl berraklığa sahip bu yüzük tarzınıza modern bir dokunuş katıyor. Parlaklığının yanı sıra zarifliğiyle de dikkat çekiyor.

Köşeli tasarıma sahip taşı, çok sayıda fasete sahip olduğu için yoğun bir parlaklık sunar. Özel günleriniz için anlamlı ve değerli bir hediye olarak tercih edebilirsiniz. Venta Pırlanta kalitesi ve güvencesine sahip prenses kesim tektaşı gün içinde de kullanabilirsiniz. Yüksek karat değeri ile oldukça parlaktır.

Mariposa ile Tarzınızı Yansıtın

Prenses kesim tektaşlar arasında oldukça sık tercih edilenlerden biri olarak Mariposa öne çıkmaktadır. Kare tektaş olarak nitelendirilebilen bu yüzük, modern görünümü ile dikkat çeker. Yoğun parıltılı yapısı sayesinde parmağınızda oldukça zarif bir şekilde durur. 1 adet 0,31 karatlık prenses kesim ve 16 adet 0,09 karatlık yuvarlak kesime sahip pırlantalarla tasarlanmıştır. F rengine sahip bu taşlar Sl berraklığındadır.

Prenses kesim tektaş modellerinde farklı tasarımı ile sıkça tercih edilen Mariposa, kalitesi ile uzun süre size eşlik eder. Aşınmaya dayanıklı yapısı sayesinde parlaklığı ve şık görünümünü koruyabilir. Özel günlerinize ışıltılı bir dokunuş yapan Mariposa ile kendinizi daha değerli ve özel hissedebilirsiniz.

HRD Sertifikalı 0,40 Karat Prenses Kesim Tektaş Pırlantalı Yüzük ''Mariposa''

q.jpg

 

 

 

Minimalist Prenses Kesim Tektaş

Eğer minimal bir tarza sahipseniz, sizin için de oldukça şık ve uygun prenses kesim tektaşlar vardır. Bu kare tektaş, yüzük üzerinde oldukça zarif bir şekilde görünür. Bu sayede sade ve şıklığı bir araya getirir. Prenses kesim tektaş yüzük, sade modeli ile oldukça ideal hediye alternatiflerinden biri olarak sıkça tercih edilir.

Farklı tasarımlara sahip birbirinden şık prenses kesim tektaş yüzükleri Venta Pırlanta’da bulabilirsiniz. Bu sayede sevdiklerinize özel hediyeler alabilir veya tarzınıza uygun yüzükler ile kendinizi şımartabilirsiniz. Farklı karat değerleri ve tasarımlar arasından bütçenize ve tarzınıza uygun olarak seçim yapabilirsiniz.

0,29 Karat Prenses Kesim Pırlanta Yüzük

a.jpg