Şampiyonlar Ligi Finali Nerede Oynanacak?

Şampiyonlar Ligi Finali Nerede Oynanacak?

Dünya'nın ve Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonlarından biri olan UEFA Şampiyonlar Ligi bir sezonu daha geride bırakıyor.

Dünya'nın ve Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonlarından biri olan UEFA Şampiyonlar Ligi bir sezonu daha geride bırakıyor. UEFA'dan yapılan son açıklamaya göre final maçı İstanbul'da oynanacak. Ancak son günlerde medyada yer alan habere göre final maçının İstanbul'dan alınacağı belirtiliyor.

Türkiye, final maçı organizasyonunda oldukça başarılı bir ülkedir. 2005 yılında Liverpool ve Milan arasında oynanan Şampiyonlar  Ligi finali İstanbul'da başarılı bir şekilde organize edildi. Final maçının İstanbul'dan neden alınmak istendiği ise merak konusu oldu. Final maçının nerede oynanacağı ile  ilgili UEFA'dan resmi bir açıklama bekleniyor.

Şenol Güneş'ten Şampiyonlar Ligi Finali Açıklaması

 

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, konu ile ile ilgili açıklamalarda bulundu. Haber Global'de  "Az Önce Konuştum" yayınına konuk olan Şenol Güneş, bu sene oynanacak olan final maçının pandemi gölgesinde oynanacağını belirtti.

Final maçının iki İngiliz takımı Manchester City ve Chelsea arasında oynanacak olması ve pandemin de etkisiyle seyircinin az olacağını ve organizasyonun ülkeye fazla katkı sağlamayacağını ifade etti. Final maçının önümüzdeki sene İstanbul'da oynamasını önerdi. 

TFF Güneş'in Açıklamaları Hakkında Ne Diyor?

 

Şenol Güneş'in Şampiyonlar Ligi final maçı için yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi. Türkiye Futbol Federasyonu, organizasyon için kapsamlı hazırlıklar yaptı.

2002 Dünya Kupası'nda ülkemize üçüncülük derecesini kazandıran Güneş'in bu söylediklerine Türkiye Futbol Federasyonu nasıl bir tepki vereceği merak ediliyor.

1xbetm.info