Sefer Bayındır Kimdir? Aslen Nerelidir?

Sefer Bayındır Kimdir? Aslen Nerelidir?

Sefer Bayındır kimdir? 3 Mart 1992 yılında İstanbul'un Üsküdar ilçesinde dünyaya gelen Sefer Bayındır, 2006 yılında lise ve üniversite eğitimlerini tamamlamak için Kanada'nın Toronto şehrine gitmiştir.

Sefer Bayındır kimdir? 3 Mart 1992 yılında İstanbul'un Üsküdar ilçesinde dünyaya gelen Sefer Bayındır, 2006 yılında lise ve üniversite eğitimlerini tamamlamak için Kanada'nın Toronto şehrine gitmiştir. Eğitim süreçleri sonrası 2013 yılında Kanada vatandaşlığına hak kazanmış olup, şu anda da Kanada'da yaşamına devam etmektedir. 

Sosyal medya ile olan yakınlığı nedeniyle kendisini "Genç Girişimci" olarak nitelendiren Sefer Bayındır, 2013 yılında Baho ve Baho Medya şirketini arkadaşları Cemal Sevindik ve Murat Salman ile birlikte kurmuş ve bu girişimciliğiyle epey ses getirmiştir. Baho ve Baho Medya ile girişimcilik yolculuğu başlayan Sefer Bayındır, hem Türkiye'de hem de yurtdışında birçok sanatçı ve ünlü markalarla birlikte başarılı işlere imza atmıştır. 

Yeni ve büyük projelerin hazırlığında bulunan Sefer Bayındır, aynı zamanda kendisi gibi genç girişimcilere mutlaka destek olacağını belirtmiştir. Baho ve Baho Medya şirketinin başarısının sırrını azim ve inanç kuramlarına dayandıran Sefer Bayındır, bu noktada birçok insana örnek olmuştur. 

Ülkesini çok özlediğini belirten Sefer Bayındır, aynı zamanda iyi bir Beşiktaş taraftarı. 
"Ülkemi ve ülkemin güzide takımı olan Beşiktaş'ın maçlarını stadyumda izlemeyi ve o coşkuyu hissetmeyi çok özledim." diyerek yaşadığı özlemi dile getirmiştir.

Sefer Bayındır'ı sosyal medya hesabı üzerinden takip edebilirsiniz.
http://www.instagram.com/seferbayindir
https://www.facebook.com/bayindirsefer
https://www.twitter.com/seferbayindir