Şirketiniz İçin Özel Baskılı Zarflar

Şirketiniz İçin Özel Baskılı Zarflar

Zarflar, firmaların yazışmalarını, ödemelerini, evraklarını, CD’lerini ve faturalarını taşıdıkları baskılı matbaa unsurlarıdır. Kurumsal kimlik için en önemli materyal olarak bilinmektedir.

Zarflar, firmaların yazışmalarını, ödemelerini, evraklarını, CD’lerini ve faturalarını taşıdıkları baskılı matbaa unsurlarıdır. Kurumsal kimlik için en önemli materyal olarak bilinmektedir. Zarf genel olarak firmaların, müşterileri ve diğer kurumlarla iş alakası olan işlemlerde kullanılan baskı ürünleri olarak geçer. Özellikle kurumsal imaj oluşturmaya çalışan bir firmanın baskısız zarf kullanması, imajı için oldukça önemlidir. Diğer tüm kurumsal kimlik ürünlerinde olduğu gibi zarflar da, marka bilinirliğinin güçlendirilmesi için atılan güçlü bir adımdır. Basiver.com olarak zarf baskılarında yaratıcı tasarım örnekleri ve kaliteli basım tekniği ile karşınızdayız.

Özel Baskılı Zarf Nedir?

Markalar, imajlarını güçlendirmek ve paydaşlarının gözünde daha saygın bir konumda olabilmek için logoların üzerinde basılı olduğu zarflar kullanırlar. Bunun için de özel baskılı zarf yöntemi tercih edilir.

Firmaların isteği üzerine zarfın tasarımı, baskı ve kâğıt kalitesi özel olarak tasarlanır ve firma için daha güçlü ve kaliteli bir izlenim ortaya çıkartır. Bu nedenle de zarfların kâğıt ve baskı kalitesi markanın imajı üzerinde fazlasıyla etkilidir. Özel baskılı zarf çalışmalarında kalite açısından belirli bir maliyeti olacağından uygun fiyat ve kaliteli olması en çok istenen unsudur. Türkiye’nin en büyük online baskı sitesi basiver.com ile zarf siparişinizi uygun fiyat avantajlarıyla verebilirsiniz.

Baskı Yapılan Zarf Çeşitleri

Zarfların türleri çok fazladır. Tasarlanan logo veya yazıya göre ayarlanan baskılar, seçilen zarfın türüne göre değişkenlik göstermektedir. Özel baskılı zarf çeşitlerini belirtmek gerekirse şu şekildedir;

● Davetiye zarfları

Diplomat zarf

● Torba zarf

● Pencereli diplomat zarf

● CD zarfları

Ayrıca da Perforeli zarflar ve kendinden yapışkanlı zarflar olarak ayrılırlar. Müşteriler genelde, zarfların üzerinde logo ve amblemini görmek istediğinden dört adet baskı yapılabilmektedir. İsteklere göre varak baskı, lak ve gofre uygulaması yapılır. Aynı zamanda grafik tasarım ile farklı kesimli tasarım çalışmaları yapılabiliyor. Fakat çoğunlukla hazır olan baskısız zarflardan seçilir ve baskı yapılır. Zarf daha önceden de bahsettiğimiz gibi kurumsal kimliğiniz için de çok önemlidir. Zarflar aracılığıyla sunum dosyaları rahatlıkla tamamlanabiliyor. Bu sebeple basiver.com olarak size daha iyi hizmet vermek için çalışıyor ve zarf baskılarında geniş tasarım örneklerini özel baskılı zarf çeşitleri ile sizlere sunuyoruz.

Kurumsal firma baskıların da önemli yere sahip olan zarflar, firmanızın yazışmalarında veya önemli evrakların taşınmasında kullanılır. Firmanın amblem ve logosunu taşıdığından dolayı zarflar, aslında sizin kalitenizi temsil eder.

Genel olarak tercih edilen antetli zarf bir diğer adıyla mektup zarfı, müşterilerimizin fatura gönderimlerinde ve tüm yazışmalarında, profillerini en hatasız şekilde kendi müşterilerine yansıtan basılı araçtır. Antetli baskı çeşitleri ise şu şekildedir;

● Davetiye zarfları

● Torba zarflar

● Yazışma zarfları

● Tyvek zarflar

● Körüklü zarflar

● CD ve DVD zarfları

● Hava kabarcıklı zarflar

Neden Basiver. com’u Tercih Etmelisiniz?

Şirketlerin E-ticaret dünyasındaki rakiplerinden daha fazla öne çıkabilmeleri için alışveriş sürecini iyi bir müşteri memnuniyetini hedefleyerek kurgulamaları gerekmektedir. Çünkü ürünün teslim edildiği ilk andan itibaren müşterinin marka hakkında fikri oluşmaya başlamaktadır. Bu nedenle müşteri memnuniyeti için firmamız, rakiplerinizden bir adım öne çıkabilmeniz için size en doğru şekilde hizmet vermeyi garantiliyor. Eşsiz, özel baskılı zarf çeşitleri, titiz ve disiplinli çalışmalarımızla beraber kurumsal kimliğinizin güçlenmesini hedefliyoruz.

Özel Baskılı Zarf Fiyatları

Zarf basımı yapmak, özellikle ofislerde hayatı fazlasıyla kolaylaştıran bir üretimimiz olarak bilinir. Kurumsal tasarımın yapı taşlarından iri olan zarf tasarımı, adres bilgileriniz, firma logonuz ve kafanızda tasarladığınız grafik çizgilerinden de oluşturabiliriz. Torba zarf, diplomat zarf ve pencereli zarf üretimlerimiz dışında özel baskılı zarf üretimimizde bulunmaktadır. Detaylı fiyat bilgisi ve ürünlerimizi incelemek için basiver.com adresimizi ziyaret edebilir, hızlı kargo teslimatımız güvencesiyle siparişlerinizi en estetik şekilde oluşturabilirsiniz.