Skandal! a101'den aldığı peynirin içinden bakın ne çıktı!

Skandal! a101'den aldığı peynirin içinden bakın ne çıktı!

Türkiye'nin her köşesinde bulunan A101'den peynir alan bir vatandaş, peynirin içinden çıkan metal parçasını görünce şoke oldu. Vatandaş bu durumu da sosyal medyadan paylaştı.

A101'den peynir alan bir vatandaş, peynirin içinden metal çıktığını iddia etti. Çıkan metal parçasını gören vatandaş şoke oldu. 

Ekşi Sözlük'te kullanıcı adı "rawr" olan bir vatandaş, a101'den aldığı peynirden çıkan metali yazdığı giriyle birlikte paylaştı.

"Bildiğiniz metal talaşına benzer sivri ve sert bir cisim kaşarın içinde kalmış. rendelerken fark ettim, çatır çutur ses gelmese belki de yiyip yutacaktım." diyen kullanıcı "nasıl şartlarda üretim yaptıklarını hayal edemiyorum" diyerek isyan etti.

kasar1.jpg

"Siz siz olun, bu tarz dandik kaşar alırken iki kere düşünün. Böyle adı sanı saçma olan markalardan uzak durun, boğazınıza metal parça saplanabilir anlamazsınız." diyen kullanıcı, kendisine inanmayanlara da sitem etti.kasar2.jpg

"İnanmayıp "ya bırak bu ucuz numaraları" tarzında yazan arkadaşlara diyecek bir şey bulamıyorum, siz gidip aynı yerlerden alışveriş yapmaya devam edin madem, ne diyeyim. Hastanelik olunca aklınıza gelirim belki." sözleriyle sitemini dile getiren kullanıcı, ürünün ambalajını ve markasını da teşhir etti.

İKİNCİ VAKA

Twitter'da Sinem Türk isimli bir vatandaş da a101'den iki gün  önce aldığı peynirin fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa göre peynir küflü olduğu görülüyor. 

a101.png