Sosyal Medya'da Güçlü Olmanın Tam Zamanı

Sosyal Medya'da Güçlü Olmanın Tam Zamanı

Sosyal medya özellikle milyonlarca insanın bir arada olduğu ve birbirlerini hiç tanımadan, belirli kriterlere göre birleştiği ortamların başında geliyor.

Sosyal medya özellikle milyonlarca insanın bir arada olduğu ve birbirlerini hiç tanımadan, belirli kriterlere göre birleştiği ortamların başında geliyor. Sevdiğiniz dizileri, filmler, spor takımları, renkler, yemekler ve daha onlarca, yüzlerce farklı kriter, birbirini hiç tanımayan insanların ortak paydaları oluyor. Bunun yanı sıra, özellikle iyi bir takipçi sayısına sahip olmak, sizin gibi milyonlarca insanlara bir arada olmanıza imkan sunuyor. 


Sosyal medyada takipçi demek, itibar, güç ve para demektir. Binlerce insanın sizi takip etmesi, yaptığınız işte daha büyük başarılara ulaşmanızı sağlar. Üstelik iyi bir takipçi sayısına ulaşmak fikirlerinizin milyonlara ulaşmasını sağlar. Bu da iş yapmak istediğinizde, profiliniz üzerinden tanıtım yaparak ciddi paralar kazanmanızı sağlar. 
Sadece tanıtım yapmak için değil, sizde kendi üretimlerinizi veya sattığınız ürünleri sosyal medya hesaplarınızdan tanıtarak satışını yapabilirsiniz. Sonuç olarak bunları hayata geçirmek için instagram takipçi satın al girişiminde bulunmanız gerekiyor. İşte bunun için de Türkiye'nin en kapsamlı sitesi www.sosyalxtra.com ile yüz binlerce takipçiye bir anda ulaşabilirsiniz. 

img-20211011-210141.jpg

Fenomen Olmak İçin Adım Atın

Fikirlerinizi milyonlarca insana duyurmak için "keşfedilmeyi" beklemeyin. Keşfedilmek için girişimlerde bulunun. Çünkü siz girişimde bulunmazsanız eğer, sizin yerinize başkaları bunu yapacak ve artık iş işten geçmiş olacak. Bugün sosyal medyanın algoritmasını çözenler, beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak yöntemleri de biliyor. 


Örneğin instagram takipçi satın alma ile birlikte, artık ciddi bir takipçiye ulaşmak için ilk adımı atmış olacaksınız. Takip edilmek, takip edilirken paylaşımlarınızın beğeni kazanmasını sağlamak ve paylaşımlara yorum gelmesi ve yine story ya da videoların görüntülenmesi, tüm dengeleri lehinize çevirecektir. 


Sadece görsel medya için değil, twitter içinde aynı durum geçerli olup, fenomen olmak ve tanınmış bir hesaba sahip olarak daha fazla kişiye ulaşmak, bunları bir arada yapmanız ile mümkün olacaktır. Bugün twitter beğeni satın al sayesinde paylaşımlarınız beğeni aldığı gibi, favlanmaya da başlayacak. 


Bu sayede daha fazla kişinin hesabında olacak ve her fav, beğeni, takipçi, hedeflediğiniz kitleye ulaşmanızı sağlayacaktır. Sonrasında ise işler çorap söküğü gibi yoluna girecektir. 

img-20211011-210159.jpg

Bol Paylaşım Değil!

Etkili Paylaşım Zamanı
Şunu unutmayın ki, bol bol paylaşım yapmak, bazen çokta iyi değildir. Eğer takipçi kitlenize uygun doğru paylaşımları yapıyorsanız, ne kadar paylaşım yaptığınız önemli değildir. Ancak etkili paylaşımlar yapmak, yeni takipçilere ulaşmanızı sağlayacaktır. İşte bu nedenle takipçilerinizin beğeneceği paylaşımları değil, etkili paylaşımlar yapmanın yollarını bulmalısınız. 
Bazen basit bir cümle, bazen ilginç bir görsel ya da video hiç beklenmedik tepkiler almanızı sağlayacaktır. Örneğin basit bir cümle paylaşarak, binlerce beğeni ve twitter'de binlerce fav alabilirsiniz. Yine instagram'da keşfete düşebilirsiniz. Bunu elde etmek için iyi bir takipçi kitlenizin, paylaşımlarınızın ciddi beğeni alması gerekiyor. Nasıl ki siz etkili paylaşımlar yaparak iyi bir kitleye ulaşıyorsanız, işte sosyal medya siteleri bunları mükafatlandırarak sizin paylaşımlarınızın çok daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayacaktır.