Tarayıcı Tabanlı Çalışan En İyi Ücretsiz Video Düzenleme Programları

Tarayıcı Tabanlı Çalışan En İyi Ücretsiz Video Düzenleme Programları

Video pazarlama, son yıllarda içeriğin en önemli ve trend olan kısımlarından biri haline geldi. Başarıya ulaşmak için hemen hemen tüm şirketler video klipleri kullanmakta.

Video pazarlama, son yıllarda içeriğin en önemli ve trend olan kısımlarından biri haline geldi. Başarıya ulaşmak için hemen hemen tüm şirketler video klipleri kullanmakta.

Müşterilerin çoğu, aynı mesajı kapsayan belirli konular hakkındaki blogları ve makaleleri okumak yerine video izlemeyi tercih ediyor.

İster profesyonel bir kullanıcı olun, ister bu sürece yeni başlıyor olun, sizin için doğru video düzenleme uygulamasını bulmak giderek zorlaşıyor.

Her şirket için profesyonel videolar oluşturmak esastır. Bu nedenle, tüm kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir video düzenleyiciye sahip olmak çok önemlidir. Bu makale, en popüler ve yaygın olarak kullanılan video düzenleme yazılımlarından bazılarını içermektedir. Ücretsizdirler ve herkese açıktırlar.

1. Moovly

1.png

Moovly, basit ve kullanıcı dostu arayüzü ile öne çıkan bir video düzenleme uygulamasıdır. Bu program, video düzenleme becerisine sahip herkes için harika bir alternatif.

Bu yazılımın kullanımı kolaydır ve kullanıcıların anında video oluşturmasına olanak tanır. Bu uygulama ile projeleriniz için GIF mashup'ları da yapabilirsiniz. Bu uygulama aynı zamanda kullanıcıların diğer kaynaklardan videoları içe aktarmasına ve gereksinimlerine göre düzenlemesine olanak tanır.

2. InVideo

2.png

InVideo, projelerinizi hem süreç boyunca hem de bitirdikten sonra güvende tutmanıza olanak tanıyan tamamen bulutta barındırılan bir video düzenleme programıdır. Tonlarca geçiş, özel efekt, çerçeve ve diğer özelliklerle bu aracın kullanımı kolaydır.

Başlamak için platformdan binlerce örneği deneyebilir, ileri düzey kullanıcılar ise InVideo ile tamamen sıfırdan videolar oluşturabilir. Ücretsiz plan filigranlamayı içermez, bu nedenle ortaya çıkan videolar filigransızdır.

3. WeVideo

3.png

Videografçılar arasında popüler olan bir başka çevrimiçi video düzenleyici de WeVideo'dur. İşbirliği özelliği onu bu kadar popüler yapan şeydir. Birden fazla kullanıcının aynı proje üzerinde herhangi bir sorun veya çökme olmadan aynı anda çalışmasına olanak tanır.

Projelerinizi otomatik olarak Google Drive'a da kaydedebilirsiniz. Ayrıca ham videoyu doğrudan akıllı telefonunuzdan bu yazılıma yükleyebilirsiniz. Birçok kullanıcı, sezgisel arayüzü ve video düzenleme araçları nedeniyle bu video düzenleme uygulamasını sever.

4. Magisto

4.jpg

Listemizdeki bir sonraki editör, kullanıcıların bu alanda yeni başlayanlar olarak şık ve profesyonel görünümlü video klipler oluşturmalarını sağlayan Magisto Video Editor.

Sezgisel arayüzü ve birçok aracı ile projeleriniz üzerinde saatlerce kolayca çalışabilirsiniz. Magisto, kullanıcıların dakikalar içinde çarpıcı videolar oluşturmasına ve olağanüstü sonuçlar elde etmesine olanak tanır.

Pazarlama ve sosyal medya hedeflerinizle uyumlu binlerce yüksek kaliteli görsel ve video örneği arasından seçim yapabilirsiniz.

5. ClipChamp

5.jpg

Listemizdeki son çevrimiçi video düzenleyici Clipchamp. Clipchamp, yukarıda bahsedilen tüm yazılımlar gibi, hem profesyoneller hem de yeni başlayanlar için birçok harika özelliğe sahiptir.

Clipchamp, temel olarak bugün güzel videolar oluşturmanıza yardımcı olabilecek tam teşekküllü bir çevrimiçi video düzenleyicidir. Hem ücretsiz hem de premium planları vardır. Ne yazık ki, ücretsiz hesabın sınırlı özellikleri vardır ve bununla videoları dönüştüremezsiniz.

Ancak, video dönüştürücü de dahil olmak üzere profesyonel hesapla tüm video düzenleme özelliklerinin kilidini açabilirsiniz.