Tekin Acar mağazaları birer birer kepenk indiriyor!

Tekin Acar mağazaları birer birer kepenk indiriyor!

Ünlü kozmetik perakende zincirlerinden Tekin Acar'ın internet sitesi kapandı, mağazaları da birer birer kepenk indiriyor.

2017 başında, iş yapmayan çok sayıda mağazayı kapatan şirketin sahibi Tekin Acar, “İlk defa kiramı, aidatımı, maaşları ödemekte zorlanıyorum” demişti. Bu açıklamaların ardından Tekin Acar’ın 19 mağazasının kira sözleşmesinin Sephora’ya devredileceği açıklanmıştı.

Türkiye genelinde 80 mağazası olan Tekin Acar, geçen hafta sonuna kadar faaliyetlerini sürdürmeye devam etti. Hafta sonu ise Tekin Acar mağazalarından müşterilerine, “23 Temmuz’a kadar tüm ürünlerde yüzde 50 indirim yapıldığı” mesajı gitti. Bu mesajın ardından mağazalara gidenlerin büyük bölümü, kapalı dükkanlarla karşılaştı. Aynı süreçte firmanın internet sitesi de erişilemez hale geldi.

Sosyal medyada, Tekin Acar markasıyla ilgili birçok iddia gündeme getirilirken, müşterilerin bir kısmı muhatap bulamamaktan, bir kısmı da hediye çeklerini kullanamamaktan yakındı.

Tekin Acar’ın Tepe Nautilus, Historia, Ataköy Plus, Valikonağı şubeleri kapatılırken; şirketin merkezi de aynı gün alınan iki farklı kararla iki farklı adrese taşındı.