Telefon Satışında Güvenin Adresi

Telefon Satışında Güvenin Adresi

İnternet üzerinden gerçekleştirilen alışveriş imkânları gün geçtikçe artıyor. Telefon alım satış hizmetlerinde son dönemlerde adından sıkça bahsettiren Easycep, yenilenmiş telefon satışıyla dikkat çekiyor.

İnternet üzerinden gerçekleştirilen alışveriş imkânları gün geçtikçe artıyor. Telefon alım satış hizmetlerinde son dönemlerde adından sıkça bahsettiren Easycep, yenilenmiş telefon satışıyla dikkat çekiyor. Eski telefonunu getirenlere çeşitli avantajlar sağlayan sitede pek çok marka telefon ürünü bulunuyor. Aynı zamanda telefon dışında yer alan akıllı cihazlarda sunuluyor.

Site, müşterilere yönelik oluşturduğu farklı hizmetler bağlamında birçok sosyal medya uygulaması üzerinden geri dönüş sağlıyor. İster nakit ister takas usulü ile alım satım işlemlerini gerçekleştirebilmesinde sitenin uzman çalışan kadrosu telefonların yenilenmesi aşamasında başarılı bir çalışma düzlemi içerisinde işlemlerini gerçekleştiriyor. Ayrıca sitede yer alan pek çok telefon modeli son dönemlerde sıklıkla tercih edilen markalardan oluşuyor.

Sağlanan Hizmetler

Telefon satış imkânları sunan easycep, yeni telefon almak isteyen kullanıcılara farklı markalar bazında telefon alımı da sağlıyor. Eski telefonunu siteye gönderen müşterilere belirli bir fiyat endeksi sunuluyor. Ardından diledikleri ürün modelini seçerek indirimlerden faydalanmaları sağlanıyor.

Ayrıca birçok easycep müşterisi aldıkları ürünleri 15 gün içerisinde geri iade edebilirken, farklı bir ürün modeli ile de esnek olarak değiştirilebiliyor. Kaliteli ürünler ve markalar piyasada satılan değerinden çok daha uygun fiyat uzman çalışanların desteğiyle kurum içerisinde üretiliyor. İkinci el teknolojik ürün piyasası kapsamında sağlanan akıllı cihazlar da farklı kategorilere ayrılıyor.

  • İkinci el akıllı cihaz seçenekleri,
  • Farklı renk, model ve markalarda akıllı cep telefonları
  • Bilgisayar modelleri
  • Tablet modelleri
  • Outlet ürünler

Olarak kategorilere ayrılıyor. Bu cihazların herhangi birine sahip olmak isteyen kullanıcılara farklı renk ve modellerde kozmetik durumu değişken olan ürünler sunuluyor.

Ödeme İmkanları

Easycep bünyesinde satılan ürünler gerek takas yöntemiyle gerekse peşin kart ile çekim sayesinde müşterilere ulaştırılıyor. Taksit seçeneklerinin olmadığı sitede ürünler yarı fiyatına müşteriler ile buluşuyor. Ayrıca sitede sağlanan ürünler kozmetik durumları, modelleri ve hafıza durumları dikkate alınarak fiyatlara ayrılıyor. Yenilenmiş ürünlerde pil sağlığı da en iyi seviyeye getirilir. Farklı ürün kategorileri ile karşımıza çıkan easycep.com son dönemlerin dikkat çekici ikinci el piyasa pazarları arasında yerini almış durumdadır. Ürün kategorilerini detaylı şekilde incelemek için siteyi ziyaret edebilirsiniz.