Ticari Başarısının Yanında Üretimdeki Hassasiyeti ve Çevre Duyarlılığı Nedeniyle Örnek Bir Firma: Emsa Jeneratör

Ticari Başarısının Yanında Üretimdeki Hassasiyeti ve Çevre Duyarlılığı Nedeniyle Örnek Bir Firma: Emsa Jeneratör

Enerji sektöründe 6 kıtada ve 102 ülkede ihracat faaliyetleri olan Emsa Jeneratör, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde 1982 yılında sonrasında ise İstanbul Sancaktepe’de faaliyete geçti.

Enerji sektöründe 6 kıtada ve 102 ülkede ihracat faaliyetleri olan Emsa Jeneratör, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde 1982 yılında sonrasında ise İstanbul Sancaktepe’de faaliyete geçen, yeni teknolojinin kullanıldığı fabrikaları ile hem Türkiye’de hem de dünyada jeneratör ve alternatör taleplerine en hızlı ve kaliteli şekilde cevap veriyor.

whatsapp-image-2021-06-01-at-16-02-08-1.jpeg

Gerek üretim aşamalarında gerekse satış ve sonrası destek hizmetlerinde her zaman müşteri memnuniyetini esas alan Emsa Jeneratör, Türkiye’nin sanayileşme sürecinde iki büyük üretim tesisinde uzman teknik kadrolarının gözetiminde üretilen jeneratör ve alternatörleri, yurt içi ve yurt dışı satışları ile katkıları büyük katkıları olan bir firmadır. Emsa Jeneratör, ticari kaygılardan öte müşterilerine mutluluk veren bir firma olma hedefiyle hareket ediyor. Bu sebeple üretimden satışa ve satış sonrası destek hizmetlerine kadar ‘müşteri memnuniyetini’ esas alan firma, müşterilerinin her türlü geri bildirimine önem veriyor ve gelen tüm talepleri memnuniyete çevirme konusundaki kararlılığını sürdürüyor. Alanında kendini ispatlamış AR-GE grubu ile  küresel anlamda yüksek hacimli dizel motor taleplerine cevap verirken maliyetlerin artmasına da tedbir olarak özel projeler geliştiren Emsa Jeneratör, bu projelerle de her zaman müşterilerinin yanında olduğunu gösteriyor.

 

whatsapp-image-2021-06-01-at-16-02-08.jpeg​​​​​​​

Kırk yıllık yolculuğuna ‘önce insan’ ilkesi ile başlayan Emsa Jeneratör, zamanla sektörde büyüyen ve kadrosu genişleyen bir kuruluş olmasına ve dünyada da ihracat ağını kurmasına rağmen ‘insan odaklı’ çalışma prensibi ile çizgisinden sapmadan yoluna devam ediyor. Çevre hassasiyeti ve müşteri memnuniyeti gibi konulara da büyük önem veren kuruluş, profesyonel üretim süreci ve sorunsuz teslimat gibi alanlarda da verdiği kaliteli hizmetler ile iç pazarda olduğu gibi dış pazarda da dinamiklerini koruyan bir şirket olmaya devam ediyor.

Emsa Jeneratör’ün ürün grupları arasında; dizel jeneratörler, mobil jeneratörler, ışık kuleleri, müşterilerin taleplerine göre geliştirilen senkron sistemler, araç içi-araç altı jeneratör gibi özel çözümler ve portatif jeneratörler bulunuyor. Tüm ürün grupları ile müşterilerinin ihtiyacının tam olarak giderilmesini amaçlayan Emsa Jeneratör, satış öncesi yer tespiti, satış sonrası jeneratör sistemlerinin kullanılacağı alana taşınması ve kurulum gibi konularda da teknik ekipleri ile müşterilerine ihtiyaç duydukları anda hizmet veriyor.

Emsa Jeneratör’ün, üretim tesislerinde tüm üretim TSE ve ISO kriterlerine ve çevre-iş sağlığı kanun ile prensiplerine uygun biçimde yapılıyor. AR-GE konusuna büyük önem veren firma, bu konuda yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. ISO 9001 Kalite Sertifikası’nın yanında, ürünlerinin çevreye zararının olmadığını gösteren CE Belgesi’ne de sahip olan Emsa Jeneratör, hem üretimdeki hassasiyeti hem de insani konulara yaklaşımı nedeniyle enerji sektöründe örnek bir şirket olarak yeni girişimcilere ilham oluyor.

 

Temel hedefleri arasında küresel bir firma olarak faaliyetlerine devam etmek olan Emsa Jeneratör, Elektrik ve Elektronik İhracatçılar Birliği’nin düzenlediği ve içerisinde 2020 yılında Türkiye’den dünyaya en çok ihracat yapan firmaların bulunduğu onur listesinde yer alıyor. Dünyada ve Türkiye’de artan jeneratör ve alternatör taleplerine cevap vermek için üretim aşamalarında gelişen teknolojiyi sürekli takip eden firma, küresel pazardaki hedeflerine ulaşmak için de faaliyet planlarını güncel tutmaya önem veriyor.