Yeni Nesil Yaşam Platformu DKY ON Kağıthane

Yeni Nesil Yaşam Platformu DKY ON Kağıthane

DYK İnşaat başarılı birçok projelerine yenilerini ekliyor. Bunlar arasında yeni bir proje olan DKY ON Kağıthane projesi ile yeni bir bakış açısını sizlere sunuyor.

Değişimin ve dönüşümün önemli bir itici gücü olan firma bu değişimi ve dönüşümü de projelere yansıtmış bulunuyor. Son zamanlarda birçok insanın hayata daha açık yaşam alanları tercihlerini sahaya yansıtan firma aynı zamanda insanların yaşam alanlarına nitelikli bir anlam yüklemelerine de imkan tanıyor.

Yaşam alanları insanların birer parçasıdır. Binalar sadece betonlardan oluşmaz. Yaşam alanları aynı zamanda birer ruh taşırlar. Şehrin ve yaşamın ruhunu bünyesinde taşıyan DYK İnşaat DKY ON Kağıthane projesi ile çağının ilerisinde bir yaşam ortamı sunulmuş olunur. Yeni nesil yaşam platformu olarak ön plana çıkan bu projede yer almak için sen de elini çabuk tut.

Yeni Bir Ev Yeni Kültürel Doku

Artık DYK inşaat projelerinin ana odağı yeni yaşam stillerinin hayata geçirilmesi şeklindedir. Bunun en açık örneğine DYK ON Kağıthane projesinde rastlamak mümkündür. Yeniliğe açık bir proje olarak bu proje aynı zamanda yeni bir kültürel alanın ortaya çıkmasına imkan tanıyor. Proje ile birlikte uzman paydaşlar ile birlikte yapılan fizibilite çalışmaları ile en nitelikli alanların tahsis edildiği görülüyor.

Bu proje yenilik keşfetme ya d teknoloji odaklı bir proje olarak ön plana çıkıyor. İnsanların yeni tatlara arkadaşlıklara kolay bir şekilde ulaşmasını temin eden bu projeden yararlanmak isteyenler kolay bir şekilde başvuruda bulunabiliyor. Özenle tasarlanmış ulaşılabilir yapıları oluşturan bu proje ile birlikte aynı zamanda sürdürülebilir bir yaşam alanının tahsis edildiği söylenebilir. Yeni yaşam alanı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyor iseniz DKY İnşaat ile irtibata geçebilirsiniz.

İstanbul ve Yeni Bir Soluk

İstanbul dünyanın en büyük metropollerinden birisi olarak 16 milyondan fazla insana yerleşim imkanı sunuyor. Proje ile Kağıthane ile TEM yolunu birbirine bağlayan Kemerburgaz caddesi üzerinde şehirleşme yapılması düşünülüyor. Konum olarak yerleşim yerlerine ve ulaşım kanallarına yakınlığı ile ön plana çıkan bu proje çeşitli metro istasyonlarında da yakın bir konumda yer alıyor.

Toplamda 205 adet konutun bu proje kapsamında tamamlanması bekleniyor. Bu proje sadece bir konut projesi olmasının aksine aynı zamanda bir yaşam platformu olması hasebi ile önemli görülüyor. Birçok insanın beklentilerini karşılaması adına yeşil yaşam alanlarına büyük bir pay ayrılmış durumda.

Yine ofis ve ticari alanlar da projede unutulmamış. Her türlü detayın sizlerin adına hazırlandığı proje İstanbul için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Siz de bu proje hakkında daha fazla bilgiye projenin üstlenicisi olan DYK inşaat ile ulaşabilirsiniz. Yeni bir yaşam alanı beklentiniz var ise bu projeyi inceleyebilirsiniz. Projeye katılmak için elinizden geleni hızlı bir şekilde yerine getirebilirsiniz.