Youtube İzlenme Nasıl Arttırılır? İşte Detaylar

Youtube İzlenme Nasıl Arttırılır? İşte Detaylar

Sosyal medya platformlarının arasında en çok kullanılan sitelerin başında Youtube geliyor. Tabii ki diğer sosyal medya siteleri de aktif olarak kullanılıyor ama Youtube yayıncılarına da para kazandırıyor.

Sosyal medya platformlarının arasında en çok kullanılan sitelerin başında Youtube geliyor. Tabii ki diğer sosyal medya siteleri de aktif olarak kullanılıyor ama Youtube yayıncılarına da para kazandırıyor ve birçok video bilgi içerikli olduğu için, insanlar öğrenmek istediklerini izleyebiliyor. Her geçen gün daha geniş bir kitleye ulaşan Youtube, Google arama motoru tarafından da desteklendiği için, artık arama sonuçlarında dakika dakika söylenen sözler, eklenen video yazısı sayesinde çıkıyor. Bundan dolayı Youtube videoların senaryosu yani içeriklerinin de eklenmesini istiyor. Ancak bu bir seçenek olsa da, eklemekte ciddi bir fayda olduğunu söyleyelim. Böylelikle videonuzun içeriğinin sözlü olarak da nelerden oluştuğu öğrenilmiş oluyor ve arama seçeneklerinde bu kısımlarda ortaya çıkarak, daha fazla izleyici elde etmenizi sağlıyor. 

Bunun yanı sıra yine Youtube'un geliştirmiş olduğu araçların tamamını da kullanmakta fayda var. Örneğin kart eklenmesi, hem web üzerinde, hem de mobil üzerinde videolarınızın daha fazla izlenmesini sağlayacaktır. Bu kartlar sayesinde videolarınız arasında geçişler yapabilir, oluşturmuş olduğunuz playlisti videonun sonuna ekleyerek, birden fazla videonuzun izlenmesini de sağlayabilirsiniz. Ayrıca videolarınızı diğer Youtuber'lar ile çektiğiniz zamanlarda, onların kanallarına da giriş yapılması için yine bu kartları kullanabilirsiniz. 

y1.jpg

Youtube Kartlar İle Daha Fazla İzlenin

Yukarıda bahsettiklerimizin yanı sıra ayrıca abonelik kartı ekleyerek, kanalınızın daha hızlı yükselmesini de sağlayabilirsiniz. Youtube abone sayısı bir kanal için olmazsa olmazdır. Çünkü bu sayede videonuzu yükler yüklemez abonelerinizin ana sayfalarında görünecek ve haliyle ciddi bir izlenme elde edebileceksiniz. Yine abonelerinizin bildirimlerini de açması durumunda, artık cep telefonlarına veya bilgisayar ekranlarında da görünmeye başlayacak. Kısacası çok daha fazla kişiye de böylelikle ulaşma şansına sahip olacaksınız.

Sonuç olarak Youtube abone sayınızın fazla olması oldukça önemli olduğu için, eğer yeni açmış olduğunuz kanalın abone sayısı yeterli değilse Youtube abone arttırma hakkında bilgi internet üzerinde arama yapabilirsiniz. Ayrıca satın alma işlemi de yaparak yine abone sayınızı belirli bir oranda attırabilirsiniz. Bunların tamamı videoların daha fazla izlenmesi için gerekli olup, iyi bir Youtuber olmak için de yapı taşları arasında yer almaktadır. 

y2.jpg

Youtube Videolarından Para Kazanma

Youtube platformunda son zamanlarda artık video paylaşımı ciddi bir artış içerisine girmiş durumda. Eğer iyi bir Youtuber olmak istiyorsanız, rakiplerinizin de oldukça zorlu olduğunu bilmeniz gerekiyor. Hatta sizin videonuzu beğenip, benzerini yapıp, yapmış olduğu SEO ayarları ile sizin önünüzde bile çıkabilir. Bunları da engellemek için para kazanmak istediğiniz video üreticiliğini en iyi şekilde bilmeniz gerekiyor. Kendi videolarınızı kendinize özgü hale getirmek ve bunları doğru zamanda izleyiciler ile paylaşmak, tam anlamıyla videodan verim almanızı sağlayacaktır.

Ünlü Youtuber'lar video yayınladıkları günü ve saati dahi belirledikleri için, takipçileri ise tam olarak paylaşımın olacağı gün kanala gidip yeni videoyu izliyorlar. Youtube izlenme arttırma için bununda seçenekleriniz arasında olduğunu unutmayın yani düzenli olan ve işinizi de en iyi şekilde yapın.

y3.jpg

Videoları Doğru Kişilere Ulaştırın

Video paylaşımı için vermiş olduğunuz emeğin karşılığını almak istiyorsanız, yayın türünüzü değiştirmemeli ve aynı kitleye hitap etmeye devam etmelisiniz. Sosyal paylaşım yapmak ya da oyun, müzik, eğlence, bilgi, gibi çeşitli türlere göre içeriğinizi belirlemek ve belirlediğiniz türe göre videolar yayınlamak doğru bir abone kitlesine sahip olmanızı sağlayacaktır. Youtube kişisel olarak hakaret içermeyen, cinsel yayınların bulunmadığı neredeyse tüm içerikleri özgürce paylaşmanıza imkan sunuyor. Buna bağlı olarak hemen her gün binlerce video yayını yapılıyor ve bu yayınlar sayesinde, bireysel içerikli hesaplar ciddi kazanç elde edebiliyor. 

Bireysel kullanıcı hesapları pek çok video paylaşımı yapabilmekte ve kanallarının büyümesi açısından da çok çaba sarf etmektedir. Ama ne yazık ki sabırlı olmadıkları için bu çabaları çoğu zaman boşa gitmektedir. İşte buna karşın izlenme arttırma, videoların daha fazla beğeni alması ve abone sayınızı arttırmak için Youtube Market üzerinden hizmet almaya başlayabilirsiniz. Alacağınız bu hizmetler sayesinde kanalınızı daha hızlı bir şekilde büyütebilir ve ciddi bir kitlenin sizi takip etmelerini ve videolarınızı izlemesini de sağlayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken sadece Youtubemarket.net adresini ziyaret etmek olacaktır.