Yüksek Hoş Geldin Faizi ile daha fazla kazanın

Yüksek Hoş Geldin Faizi ile daha fazla kazanın

Risk almayı sevmiyorsanız ve sabit getirisi olan yatırım araçları arıyorsanız, vadeli mevduat hesapları tam size göre.

Risk almayı sevmiyorsanız ve sabit getirisi olan yatırım araçları arıyorsanız, vadeli mevduat hesapları tam size göre. Bankanızdan açtıracağınız vadeli mevduat hesabı ile paranıza her ay ya da dönemsel olarak faiz alabilirsiniz. Vadeli mevduattaki paranızın değer kaybetmesi söz konusu değildir, aksine size vade sonunda faiz getirisi de sağlayacaktır. Bankaların uyguladıkları faiz oranları birbirinden farklılık gösterebilir. bankanın size özel sunduğu yüksek hoş geldin faizi ile paranızı değerlendirebilirsiniz. 

Faiz kazancı nasıl sağlanır?

Faiz kazancı sağlamak için ilk yapmanız gereken, bir bankaya gidip vadeli mevduat hesabı açtırmak ve birikimlerinizi bu vadeli mevduat hesabında değerlendirmek ile olur. Bankaların vadeli mevduat hesapları için uygulayacakları asgari faiz oranı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından belirlenir. Hiçbir banka bu oranın altında mevduat faizi veremez. Ancak bu oranın üzerinde, daha yüksek faiz kazançları elde edebilirsiniz. Bankalar çeşitli  ürünler ile daha yüksek faiz verip, müşteri kazanmak istemektedir. Burada en fazla ilgi gören ürünlerden biri, yüksek hoş geldin faizi sunan ürünlerdir. 

Yüksek faiz kazancı için hangi ürünler tercih edilmeli?

Riski sevmeyen ve her ay garanti gelirinin olmasını isteyen yatırımcıların en fazla tercih ettiği yatırım, mevduat hesabında yapılan yatırımdır. Böylece açmış olduğunuz 1 ay, 3 ay, 6 ay ya da 1 yıllık vadelere göre, vade sonlarında paranızın faizini ana paranıza eklemiş olursunuz.. Ancak, bazı bankalar farklı mevduat hesapları ile müşterilerine daha fazla faiz getirisi sunar. 

Yüksek hoş geldin faizi için hangi banka tercih edilmeli?

Parasını daha yüksek hoş geldin faizi ile değerlendirmek isteyen yatırımcıların tercih ettiği bankalardan bir tanesi de Fibabanka olmuştur. Fibabanka, müşterilerinin hizmetine sunduğu Kiraz Hesap ile, standart mevduat faizinden daha yüksek getiri elde etme imkanı sunuyor. Kiraz Hesap açılışınız ile birlikte TL Kiraz Hesaplar 2.000.000 TL’ye kadar bakiyeleriniz için 60 gün; USD, EUR, GBP, Altın (XAU) ve Gümüş (XAG) Kiraz Hesaplar için 45 gün boyunca geçerli yüksek hoş geldin faizi sunulmaktadır. Fibabanka’nın en çok tercih edilen araçlarından olan Kiraz Hesap sayesinde birikim yaparken paranızın değerini düşürmeden gecelik vadeli mevduat getirisi kazanabilirsiniz. 

Vadeli Mevduat Hesabı - Kiraz Hesap Karşılaştırması

Fibabanka’nın yüksek hoş gedin faizi uyguladığı Kiraz Hesap, diğer mevduat hesaplarından birçok yönü ile ayrılmaktadır. vadeli mevduat hesabınıza faiz getirisi yansıması için, paranızın sözleşme yaptığınız vade boyunca bankada durması gerekmektedir. Ancak, “vadesiz hesabın özgürlüğünü vadeli hesabın getirisiyle birleştiren hesap” sloganı ile hareket eden Kiraz Hesap, kullanıcılarına nakit ihtiyaçlarını gidermek için vade sonunu bekleme zorunluluğu koşmaz. İhtiyacınız olan nakdi her an kullanabilme özgürlüğüne sahip olursunuz. Yüksek faiz getiriniz bozulmaz, aynı şekilde devam eder.

Vadeli mevduat hesabınız size, vade sonunuz gelmeden bankacılık işlemleri yapmanıza olanak tanımaz. Herhangi bir para çekme ya da para yatırma işleminde vadeniz bozulur ve faiz getirisinden yararlanamazsanız. Ancak Kiraz Hesap sahipleri para çekme, para yatırma işlemlerini vade sonunu beklemeden gerçekleştirebilir, ATM’den para çekebilir, EFT saatleri içerisinde EFT yapabilir. Bunlar Kiraz Hesabın faiz getirisini engellemez. TL Kiraz Hesap ile isterseniz masrafsız, komisyonsuz ve %0 faizli kredi avantajı da elde edebilirsiniz. 

Tüm bunlar ve Kiraz Hesap’ın diğer avantajları ile ilgili Fibabanka şubelerine gidebilir, web sitesini inceleyebilir, Fibabanka Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarından hesap açabilir veya müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.