Dünyanın en büyük turizm fuarı başladı

Dünyanın en büyük turizm fuarı başladı

Dünyanın en büyük dört turizm fuarından birisi olan 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 30 Ocak Perşembe gününden itibaren başladı.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, her yıl 55.000’in üzerinde insanı ağırlıyor.

30 Ocak – 02 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan EMITT 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı sektöre yeni iş ve iş birliği imkanları sunan bir iş platformu. Turizm sektörünün nabzının tutulduğu fuara yurt içinden ve yurt dışından acenteler, tur operatörleri, yaz ve kış turizmi ile ‘outdoor’ turizm destinasyonları, dünyanın dört bir yanından ülke pavilyonları ve seyahat fırsatlarından yararlanmak isteyen turistler katılıyor.

Fuarın geniş kapsamlılığı sayesinde katılımcılar aynı anda birçok hizmetten yararlanma fırsatını yakalıyor. Seyahat planlarını gidilecek lokasyonlardan uçak biletine, kalınabilecek otellerden araç kiralamaya kadar gerçekleştirmek mümkün oluyor. Aynı zamanda firma ve sunulan imkanlar da her açıdan karşılaştırılabiliyor.

Bugün başlayan fuarın konuşmacılarının arasında, T.C. 54. Hükümet Turizm Bakanı Bahattin Yücel, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya ve daha birçok önemli isim bulunuyor.