24 Haziran gecesi 'en güvenilir' seçim sonuçları bu kanallarda

24 Haziran gecesi 'en güvenilir' seçim sonuçları bu kanallarda

Türkiye yarın (24 Haziran) hem Cumhurbaşkanı hem de milletvekili seçmek için sandık başına gidiyor. Türkiye'nin seçim heyecanı yarın; KRT TV, Flash TV, FOX TV, Halk TV ve Cem TV ekranlarında yaşanacak.

Türkiye yarın sandık başına gidiyor. YSK’nın açıklamasına göre yurt içinde ve yurt dışında toplam seçmen sayısı 59 milyon 391 bin 328. Yurtdışındaki seçmenler oylarını kullandı, sıra yurtiçi seçmende... Yarın sabah saat 08:00'da başlayacak olan oy verme işlemleri 17:00'da bitecek. Bu saatten sonra oy sayımına geçilecek. Türkiye seçim heyecanını KRT TV, Flash TV, FOX TV, Halk TV ve Cem TV ekranlarında deneyimli gazetecileri, uzmanların ve siyasilerin değerlendirmeleri ile yaşayacak. 

Türkiye'nin en çok izlenen haber kanallarından biri olan, Şaban Sevinç yönetimindeki Halk TV, birbirinden çok sevilen ekran yüzleri ile seçim özel yayını yapacak.

Cem TV'de 24 Haziran akşamı izleyicilere, Zafer Arapkirli moderatörlüğünde CHP PM üyesi Erdal Aksünger, gazeteci Adnan Bulut, Akam Başkanı Kemal Özkiraz, siyaset bilimci Burak Cop eşlik edecek.

Flash TV Ankara stüdyolarında seçim özel yayınında, Gerçek Gündem'in yapımcısı Yılmaz Tunca, gazeteci Talat Atilla, Taner Korkmaz olacak, İstanbul stüdyolarında ise, Gökhan Taşkın ve Ülkü Çoban yer alacak.

KRT TV'de; Ferit Atay, Çağlar Cilara, Çetin Ünser, Selçuk Yeterli ve İskender Özturanlı seçime özel yayın yapacaklar.

FOX TV'de seçim akşamı Foxhaber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'ün yönetiminde deneyimli gazeteciler; İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal eşlik edecek. FOX ekranlarında sürpriz isimler de yer alacak.

Yol TV'de ise birçok gazeteci, uzman siyasetçi yer alacak. YURT Gazetesi'nin Yayın Koordinatörü Süleyman Karan da izlenim ve yorumlarını paylaşacak. Yol TV'de seçim gecesi, "Ayhan Erdoğan, Ayşe Düzkan, Erdal Doğan, Ertuğrul Bilir, Gülşen Iseri, Gülsüm Kav, Hakan Güneş, Hakkı Özdal, Mustafa Hoş, Mustafa Peköz, ve Turgut Kazan" gibi isimler yer alacak.