7 kez üst üste belediye başkanlığı seçimini kazandı

7 kez üst üste belediye başkanlığı seçimini kazandı

İstanbul Büyükçekmece'de belediye başkanlığını resmi olmayan sonuçlarına göre; mevcut başkan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Dr. Hasan Akgün kazandı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP'nin Büyükçekmece Belediye Başkan adayı olan mevcut Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 48,04'ünü alarak yeniden seçildi.

Seçim Koordinasyon Merkezi'nde konuşan Akgün, 7 kez üst üste belediye başkanlığı koltuğuna oturmanın Türkiye'de bugüne kadar kimseye nasip olmadığını ifade etti.

Akgün, "Allah'a çok şükür halkımızın bu teveccühünün değerini bugüne kadar bildim. Bugünden sonra da ekiplerimle beraber, arkadaşlarımla beraber aynı şekilde bileceğiz. Sorumluluğumuzu biliyoruz. Daha büyük sorumluluk yüklendiğimizi biliyoruz. Gece gündüz çalışarak halkımızı daha çok mutlu ederek, daha mutlu Büyükçekmeceliler, daha benzersiz Büyükçekmece yolunda emin adımlarla kesinlikle yürüyeceğiz. İnşallah Yüce Allah da bizim yardımcımız olacaktır. Ülkemize, milletimize, memleketimize hayırlı işler yapacağımıza inanıyorum. Birlikte tam gaz, tam yol ileri devam edeceğiz" diye konuştu.