
Abdullah Öcalan'ın izdivacı gündemde! Canlı yayında tuhaf iddia
PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ile ilgili tuhaf bir evlilik iddiası ortaya atıldı.
TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik, PKK lideri Öcalan ile ilgili enteresan bir iddia ortaya attı.
Medya Kritik isimli programda konuşan Atik, 75 yaşındaki teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın talepleri arasında ev hapsine çıkmak ve evlenmek olduğunu söyledi.
"EV HAPSİNE ÇIKIP EVLENMEK İSTİYORMUŞ"
Atik, "İmralı'nın taleplerinden birisi de yeni bir hayat kurmak. Ev hapsine çıkıp evlenmek istiyormuş. Yeniden bir hayata başlangıç yapmak istediğini devlet yetkilileriyle paylaşmış" dedi.
APO İÇİN GENEL AF MI ÇIKACAK?
Fatih Atik, milyonlarca suçluyu ilgilendiren bir bilgi daha paylaşıp "Af geliyor" iddialarının olduğunu aktardı:
"Cezaevlerine nüfus memurları gidiyor. Mahkumlara yeni kimlik kartları çıkarılıyor şu anda. Eski kartların geçerliliği doldu. Bir af hazırlığının işareti midir? Bunu böyle yorumlayanlar oldu. 10 yıl hapis cezası olan bir insana kimlik kartı veriyorsunuz.Tahliye olduktan sonra nüfus idaresine gidip kendiniz çıkarıyorsunuz normal süreç bu. Hızla kimlik kartı verilmesi acaba başka bir hazırlık mı var sorusunu akıllara getiriyor. Rutin uygulamanın dışına çıkılmış."