Abdurrahman Dilipak: Ankara siyaseti bütün kanatları ile kaset ve dosyalara boğulmuş

Abdurrahman Dilipak: Ankara siyaseti bütün kanatları ile kaset ve dosyalara boğulmuş

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak Ankara’nın deprem tahmin uzmanı olduğu ifade edilen Kadir Sütçü’nün deprem çalışmalarına ilgi göstermemesine tepki gösterdi.

Kadir Sütçü’nün deprem öncesi yerden çıkan gaz ve elektromanyetik dalgaların salınımının kaz ve köpek gibi hassas ya da yeraltında yaşayan karınca, köstebek, yılan gibi canlıların, balıkların hareketleri üzerindeki etkilerinden yola çıkarak bir takım öngörülerde bulunulabileceğini söylediğini yazan Dilipak, "Ama bu bilgiler, batının dayattığı şablonlara uygun olmadığı için itibar görmüyor. Biz bunun bir benzerini, başta mRNA olmak üzere aşı ve ilaçlar üzerinden modern tıp uygulamalarında görmedik mi? Dün tıp adına cinayet işleniyor, bugün belki bir benzer şoku bu deprem konusunda yaşayacağız. Bunu Kadir Sütçü değil de, bir beyaz adam bulsaydı belki de Nobel Ödülü verirlerdi!" diye yazdı.

Dilipak, “Biz toprak işgalinden korkarken adamlar akıllı evler diye şehirleri, hatta aklımızı, kalbimizi, midemizi, mRNA ile damarlarımızı işgal etmişler haberimiz yok. Bu 'Milli Savunma, Milli Eğitim, Milli İstihbarat' nasıl ve ne kadar milli” düşüncesini dile getirdi.

Dilipak, şöyle devam etti:

"BU İŞLER KİMİN UMURUNDA"

“Bir sürü adam türedi bu süreçte, onların ayak izinden ilerleyecek ve az zamanda büyük işler başaracaksınız, mesela “Türeci”ler gibi.. Ya derin adamlara dayayacaksınız sırtınızı ya da arkanızda derin devlet, uluslararası örgütler olacak. Yol kardeşim, önderin kim senin. Dünya Ekonomik Forumundan bir rehberin yok mu, ya da bir Mason biraderin!

Yol ya da Sütçü, bunlar sadece birer isim. Al sana Abdullah Çoban ve daha niceleri..

Ankara siyaseti bütün kanatları ile kaset ve dosyalara boğulmuş, bu işler kimin umurunda.

Neyse, diğer konularda olduğu gibi, madem hayatımızda bir deprem gerçeği var, bizim ciddi bir deprem okur-yazar olmamız gerekiyor.”