aHaber darbe gecesi bizi oyaladı!

aHaber darbe gecesi bizi oyaladı!

AKP'nin İstanbul eski İl Başkanı Selim Tumirci Halk TV'de katıldığı programda şoke eden açıklamalar yaptı. Tumirci "bu insanların kahraman olarak görülmesi kanıma dokunuyor" dedi.

AKP'nin İstanbul eski İl Başkanı Selim Tumirci Halk Tv'de katıldığı programda aHaber'in darbe gecesi kendilerini oyaladığını ve canlı yayına bağlamadığını ifade etti. Temurci konuya ilşikin olarak hazırlanan darbe dosyasının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sundukalarını da kaydetti. 

AKP İstanbul eski İl Başkanı ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman Siyaset programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Temurci'nin açıklamaları şöyle:

"15 Temmuz gecesinde bazı bakanlara ulaşamadık. Hatta ben telefonumu kırdığımı hatırlıyorum. Saat 23:00’dan sonra ise başbakana ulaşmaya çalıştık. Bir resim vermek istediler. Köprüler ele geçirildi. Bazı erler ele geçirildi. Daha bildiri okunmadan bunlar oldu. Biz üyelerimize mesaj atıp daha sonra sokağa indik. Ben beni bütün televizyonlara bağlayacaksınız talimatını verdim. Tam o sırada askerlerin geldiği bilgisi geldi. Bizim aceleciliğimiz sebebiyle askerler geldiğinde ben televizyona bağlanmıştım. Odama 1 silahlı asker girmek istedi. Kısıklı'da bekleyen vatandaşlarımızı Boğaz Köprüsü'ne ben çağırdım. Atatürk Havalimanı’ndaki tablonun incelenmesi lazım. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı 15 Temmuz gecesi neredeydi? Telefonumu açmayan insanlar var. 15 Temmuz gecesi sitelere gidip oralara sığınanlar var. Ama bunlar korktu diye FETÖ’cü diyemem. Bu insanların kahraman olarak gösterilmesi hatta madalya takılması kanıma dokunuyor. 15 Temmuz gecesi A Haber bizi oyaladı, ekrana bağlamadı. Bunu sayın Cumhurbaşkanımız da biliyor."