Ahaber Muharrem İnce'nin açıklamalarını canlı yayınladı

Ahaber Muharrem İnce'nin açıklamalarını canlı yayınladı

Eski CHP Yalova Milletvekili ve partisinin 2018'deki seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'nin  yeni parti kuracağı iddialarına ilişkin açıklamalarını kanallar canlı olarak verdi.

İnce'nin açıklamalarını iktidara yakın kanallar da canlı olarak yayınladı. Muharrem İnce'nin açıklamalarını canlı olarak yayınlayan kanallar şu şekilde;

A Haber, Kanal 24, CNNTürk ve TRT Haber de canlı olarak yayınladı.

CHP'den ayrılıp başka bir parti kurup kuramayacağını yakından takip eden iktidara yakın medyaya da söz söyleyen İnce "Yandaş medyaya gelince. Bana olan yakınlığımız gözlerimi yaşartıyor. Ne kadar çok beni seviyormuşsunuz da ben anlayamamışım! Ama memleket hareketi gerçekleri haykırmaya başladığında ekranlarınızı bana kapatacağınızı biliyorum ama merak etmeyin memleket hareketi medyayı da özgürleştirecektir" dedi. Sosyal medyada da bazı kullanıcılar İnce'nin açıklamalarının Turkuvaz Medya Grubu bünyesindeki A Haber dahil birçok kanalda  verilmesini “Muharrem İnce'yi, CHP'yi eleştiriyor diye FULL HD kesintisiz yayınlayan A Haber”, "Muharrem İnce'nin parti kurması en çok iktidara yarar", "A Haber de Muharrem İnce’yi gördüm rüyada mıyım, yoksa gerçek mi bu?" şeklinde yorumladı.