Ahmet Hakan'dan AKP'li belediyelere 'konser iptali' tepkisi: 'Biz bu seçimleri neden kaybettik?' diye kara kara düşünürsünüz

Ahmet Hakan'dan AKP'li belediyelere 'konser iptali' tepkisi: 'Biz bu seçimleri neden kaybettik?' diye kara kara düşünürsünüz

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, AKP'li Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Hande Yener konserini iptal etmesine tepki gösterdi. Ahmet Hakan iktidarın yerel seçimlerde bu politika ile kaybedeceğini dile getirdi.

Balıkesir'deki 4'üncü Aromaterapi Festivali kapsamında sahne alması planlanan şarkıcı Hande Yener'in konserinin AKP'li büyükşehir belediyesi tarafından iptal edilmesine Ahmet Hakan'dan sert tepki geldi. 

Ahmet Hakan, konuyla ilgili yazısında, "Balıkesir Belediyesi Kuran kursu değildir, AK Parti de dini bir vakıf değildir" diyen Coşkun, "Belediyeler sadece belli bir duyarlılığa değil, herkese hizmet verecek. AK Parti sadece belli bir yaşam tarzına değil, herkese seslenecek" ifadelerini kullandı.

"Sadece dini cemaatlerin, derneklerin, vakıfların arzuları doğrultusunda politika yürütülürse...Önümüzdeki yerel seçimlerden sonra AK Parti, “Biz bu seçimleri neden kaybettik?” diye kara kara düşünmek zorunda kalır" uyarısını yapan Ahmet Hakan, son genel seçimlerde büyükşehirlerin ve gençliğin AKP'den uzaklaştığının görüldüğüne dikkat çekti.