Akit'in sahibi Mustafa Karahasanoğlu öldü

Akit'in sahibi Mustafa Karahasanoğlu öldü

Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu öldü.

Karahasanoğlu'nun cenazesi ikindi vakti Fatih Camisi'nde kılınan namazın ardından mezarlığa kaldırıldı.

AKP'LİLER TAZİYE SIRASINA GİRDİ

10 Kasım'da Atatürk'e hakaret içerikli reklamların yayımlandığı Akit'in İcra Kurulu Başkanı Karahasanoğlu'nun ölümünün ardından hemen her Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı vefat ettiğinde olduğu gibi AKP iktidarı sıraya girdi.

Karahasanoğlu'nun ardından taziye dileyenlerden birisi AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu. 

SOYLU: "FİKİRLERİYLE HEPİMİZE ÖRNEK OLAN..."

AKP'li Bakan Soylu, "Allah rızası yolunda geçen bir ömür... Yaşantısı ve fikirleriyle hepimize örnek olan, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu Ağabeye Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âlî olsun inşallah." dedi.

FUAT OKTAY: "BASIN CAMİAMIZIN DUAYEN İSİMLERİNDEN"

Bir diğer taziyeci ise AKP'li Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay oldu. Oktay, "Basın camiamızın duayen isimlerinden Akit Medya İcra Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Karahasanoğlu’nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine sabır niyaz ediyorum. Akit Grubu’na ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet, makamı alî olsun." ifadelerini kullandı.

MUSTAFA ŞENTOP: "BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM"

TBMM Başkanı Mustafa Şentop da taziye yayımlayanlar arasında yer aldı. Şentop, "Değerli dava, mücadele ve gönül adamı, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu'nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Cenab-ı Hak'tan rahmet, yakınlarına ve Yeni Akit ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." dedi.

ERDOĞAN: "VEFATINI TEESSÜRLE ÖĞRENDİM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyadan paylaştığı taziye mesajında da şunları kaydetti:

"Akit Medya İcra Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Karahasanoğlu´nun vefatını teessürle öğrendim. Sayın Karahasanoğlu´na Allah´tan rahmet, ailesine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Akit Grubu´na ve medya camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun."