AKP MKYK üyesinin eşi, şoförü ve koruması kafeyi bastı, çocukları darp etti
AKP MKYK Üyesi Eyüp Gökhan Özekin’in eşi, şoförü ve bir koruması, kızıyla kavga eden çocukların oturduğu kafeyi bastı. Ortalık birbirine girdi.
Bağımsız.com.tr'de yer alan habere göre, AKP MKYK Üyesi Eyüp Gökhan Özekin’in eşi, şoförü ve bir koruması, kızıyla kavga eden çocukların oturduğu kafeyi bastı. Şerife Özekin, koruması ve şoförü ile birlikte 18 yaşından küçük kız ve erkek çocuklarına tokat ve yumruklarla saldırdı.
CUMHURBAŞKANI DANIŞMANININ YEĞENİ DE DARP EDİLDİ
Darp edilen çocuklar arasında Cumhurbaşkanı Danışmanı ve AKP Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan’ın yeğeninin de bulunduğu öğrenildi.
Eyüp Gökhan Özekin‘in 15 yaşındaki kızı M., dün Ankara Beysu Park AVM’de arkadaşlarıyla kavga etti. M., annesini arayarak, “Ş.T. adlı kız ile iki arkadaşı benim üzerime sıcak kahve döküp saçımı çekti. Küfredip vurdular” dedi. Eski anaokulu öğretmeni anne Şerife Özekin, eşinin şoförü ve şoförün arkadaşını alarak, Beysu Park’a gitti.
KIZ ERKEK DİNLEMEDİLER ÇOCUKLARI DÖVDÜLER
Kamera görüntülerine göre çocukların masasına giden Özekin, Ş.T’nin saçını tutuyor. Bir süre konuştuğu Ş.T.’ye eliyle vuruyor. Özekin’in iri kıyım şoförü, Ş.T.’ye ve yanındaki kız arkadaşına tokat atıyor. Masadaki erkek çocuklardan F.T., “Ne oluyor?” diye tepki gösterince şoför, çocuğu yumrukluyor. Özekin de “Hanımefendi, ne yapıyorsunuz?” diyen G.B.’yi tokatlıyor. Cumhurbaşkanı Danışmanı Arslan’ın yeğeni S.A. da şiddet görüyor. Çocuklar ve aileleri bugün Emniyet’te şikayetçi oldu. Özekin'lerin de şikayette bulunacağı ifade ediliyor.
ÖZEKİN KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU
İsmail Saymaz ile görüşen AKP MKYK üyesi Eyüp Gökhan Özekin ise şunları söyledi:
“Ben Kızılcahamam kampındayım. Kızım aradı. ‘Beni üç kişi dövdü, üzerime kahve döktüler, saçımı çektiler, küfür ettiler’ dedi. Travma yaşamış bir şekilde ağlıyordu. Akran zorbalığına maruz kalmış. Şoföre haber verdim. O da sokak tecrübesi olan bir tip. Yanına arkadaşını alıyor. Eşim kız ve oğlanların olduğu masaya gidiyor. Yanındakilere ‘Siz karışmayın’ diyor. Elini kızın başına götürüyor. ‘Sana vurabilirim ama vurmayacağım. Doğru bir hareket mi sizin yaptığınız?’ diyor. Tatlı sert nasihatler ederek, korumacı annelik sergiliyor. Çocuğun biri, arkadaşını koruma refleksiyle eşime müdahalede bulunuyor. Şoför eşimi korumak için oğlana vuruyor. Ortalık karışıncaya kadar biz tamamen haklı ve mağdur pozisyondayken, orantısız şiddetten kaynaklı mahcup ve perişan bir hal aldık ailecek. Eşim perişan, sakinleştiriciler alıyor. İki kızım evde ağlıyor. Mutsuzuz. Biz de şikayetçi olacağız, öyle gözüküyor. Bizim niyetimiz kızımızı korumaktı. Bu üslupla olmasını ne öngörüyorduk, ne de planlıyorduk…”