AKP, Zafer Partisi'ni DEM Parti'yle iş tutmakla suçladı! Ümit Özdağ'dan 'Şeyh Sait' hatırlatmasıyla sert yanıt

AKP, Zafer Partisi'ni DEM Parti'yle iş tutmakla suçladı! Ümit Özdağ'dan 'Şeyh Sait' hatırlatmasıyla sert yanıt

AKP TBMM Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Zafer Partisi'ni DEM Parti ile iş tutmakla suçladı. Ümit Özdağ'dan çok sert yanıt geldi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, AKP TBMM Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun partilerini DEM Parti ile iş tutmakla suçlamasına çok sert yanıt verdi.

CHP - ZAFER PROTOKOLÜ ÜZERİNDEN SUÇLAMA

Akbaşoğlu, 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçimi öncesinde Zafer Partisi ile CHP arasında yapılan protokolün 4. maddesinin DEM Parti'nin isteği üzerine deklare ettiğini öne sürdü.

"BU ACI GÜNDE OLMASA GÜLERİM"

Özdağ'ın bu suçlamaya ve iddiaya yanıtı şöyle oldu:

"AK Parti grup başkan vekili Zafer Partisi’nin DEM ile iş tuttuğu iftirasını atmış. Bu acı günde olmasa gülerim.

"ERDOĞAN'IN TALİMATI İLE TERÖRİST ŞEYH SAİT İSMİ VERİLİYOR"

Ben iki gün önce Erzurum’da iken Erzurum’un bazı ilçelerinde AK Parti yetkilileri DEM ile pazarlık halindeydiler. Diyarbakır’da 12 kilometrelik bulvara Erdoğan’ın talimatı ile terörist Şeyh Said ismi veriliyor. PKK ve DEM ile yaptığınız ortak çalışmalara başka örnekler vererek devam edebiliriz.

"ZAFER PARTİSİ'NE BÖYLE 'ZEKİ OLMAYAN BİR İFTİRA' ATILMAZ"

Nezaket sınırları içinde kalarak ifade etmeye çalışayım; sayın Akbaşoğlu’nun TBMM’de çok parlak isimler arasında olmadığı bilinir. Zaten başka türlü Zafer Partisi’ne böyle “zeki olmayan bir iftira” atılmaz.

"HADDİNİ BİLECEKSİN AKBAŞOĞLU"

Akbaşoğlu, haddini bileceksin, biz iftira atmayız ama PKK ile kirli ilişkilerinizi tek tek ortaya koyarız ama zaman o zaman değil. Şehitlerimizin kanı daha kurumadı. Ama 26 Aralık Salı saat 22.30’da Sözcü TV’de şehitlerimizin aziz anısına hürmet göstererek bak neler açıklayacağım"

ekran-goruntusu-2023-12-24-155741.png