AKP'den Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul adaylığıyla ilgili ilk açıklama

AKP'den Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul adaylığıyla ilgili ilk açıklama

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2. kez İstanbul'a aday olacağını açıklamasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

AKP'li Hamza Dağ, Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamaya dair konuştu. Dağ, şunları söyledi:

"YALAN, ALGI VE ŞAHSİ MENFAAT DÜZENİNE KURULU BİR POLİTİKA"

"Rakip siyasi parti temsilcileri böyle görsün, böyle yapmaya devam etsin. Derdimiz millet ve memlekete faydalı işler ortaya koyabilmektir. Türkiye'ye hizmet etmek ve icraat noktasında 80 yılda kazandırılamayanları 20 yıla sığdıran bir iktidarız. Ancak bakıyoruz karışımızdaki siyasi rakiplerimiz ilk günden itibaren yalan, algı ve şahsi menfaat düzenine kurulu bir politika izliyor.

"CHP'NİN DERDİ MAKAM SEVDASIDIR"

Bizim derdimiz millete hizmet, CHP'nin derdi makam sevdasıdır. 'Önce değişim.' diyerek yola çıkarlar, baktılar değişimden bir şey çıkmazsa bu sefer mevcut belediye başkanı iken aday açıklamak zorunda kalırlar. 'Aday mısınız?' diyenlere de 'Adayım demedim, yola çıktım.' derler. Daha İstanbul'a yola yeni çıkmış mevcut bir belediye başkanı gibi bir durumla karşı karşıya kaldığımızı da Türkiye siyaseti bu sayede görmüş oldu. Aramızdaki en büyük farklardan biri de işin doğrusu şudur, birileri hizmet üretir, birileri doğrunun peşindedir, hakikatin peşindedir. Birileri de sadece laf üreterek gündemde kalmaya çalışır. Milletimiz bugüne kadar hizmet üretene destek verdiği gibi inşallah bundan sonra da hizmet üretene destek vermeye devam edecek."