AKP'den ikinci İmamoğlu provokasyonu! Önce metrobüs kazası şimdi esnaf ziyareti

AKP'den ikinci İmamoğlu provokasyonu! Önce metrobüs kazası şimdi esnaf ziyareti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Düzce'de AKP Gençlik Kolları mensubu bir gencin provokasyonuyla karşı karşıya kaldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Düzce'de esnafı ziyaret etti. O esnada İmamoğlu'nun yanına gelen bir genç, "Başkanım, yanlış geldiniz. Burası Düzce, Kartalkaya değil." dedi.

 

İmamoğlu ise gence "Bir tanem, ikisine de gideriz. Yazık küçücük çocuğa ne söylettiriyorlar. Bak şimdi kendisini getireni arıyor." yanıtını verdi.

AKP'Lİ GENCİ İMAMOĞLU'NUN YANINA KİM GÖNDERDİ?

Ekrem İmamoğlu'nun yanına gelen gencin AKP Gençlik Kolları'nda görevli olduğu, AKP Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin tarafından Ekrem İmamoğlu'nun esnaf gezisini provoke etmek için gönderildiği iddia edildi.

ekran-goruntusu-2022-11-30-163947.png

METROBÜS KAZASINDA DA AKP YELEKLİLER ORTAYA ÇIKMIŞTI

Gencin AKP Gençlik Kolları yeleği ile çekilmiş fotoğrafları da ortaya çıkarken akıllara İstanbul'daki metrobüs kazası geldi.

Avcılar'daki metrobüs kazasının ardından AKP'liler kaza yerine gelerek "binlerce yaralı, çok sayıda ölü" olduğunu iddia eden videolar kayda almıştı. 

Kazanın ardından video çeken AKP Gençlik Kolları üyesi bir genç, "AK Parti Avcılar olarak kaza yerindeyiz. İki metrobüs çok feci bir şekilde çarpıştı. Binlerce yaralı, sayısı belli olmayacak kadar da ölü var. İBB yetkililerine buradan sesleniyoruz. Bu canların hesabını kime nasıl vereceksiniz." dedi.