AKP'den 'Stop Erdoğan' açıklaması: "Bu ihanet şebekesi Cumhurbaşkanımızın kararlı yürüyüşünü durduramaz”

AKP'den 'Stop Erdoğan' açıklaması: "Bu ihanet şebekesi Cumhurbaşkanımızın kararlı yürüyüşünü durduramaz”

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, New York’un en işlek caddelerinden Time Square’daki reklam panolarında yer alan ‘Stop Erdoğan’ yazısıyla ilgili “Bu ihanet şebekesi Cumhurbaşkanımızın kararlı yürüyüşünü durduramaz” dedi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, ABD'nin metropolü New York’un en işlek caddelerinden Time Square'daki reklam panolarında yer alan ‘Stop Erdoğan’ yazısıyla ilgili Twitter hesabından açıklamalar yaptı.

“FETÖ Terör Örgütü, Türkiye düşmanı bir ihanet şebekesidir. FETÖ, Türkiye’ye düşmandır, bu nedenle Cumhurbaşkanımıza düşmandır” diyen Çelik, Fethullahçı yapının ‘Stop Erdoğan’ reklamıyla ‘ihanetlerine yeni bir sayfa eklediğini’ ifade etti.

Fethullahçı yapının Türkiye’yi ve AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘kararlı yürüyüşünü durduramayacağını’ kaydeden Çelik, “FETÖ ihanet planlarının önünde en büyük engel olarak Cumhurbaşkanımızı gördüğü için dünyanın her yerinde Erdoğan düşmanlığı yapıyor” ifadelerini kullandı.

“FETÖ’NÜN ARKASINDA DÜŞMAN ŞEBEKELER VAR”

AKP Sözcüsü Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

“FETÖ terör örgütü Türkiye düşmanı tüm ihanet projelerinin gönüllü kölesidir. Fetö yöneticileri tıpkı PKK gibi insanlık düşmanı ve Türkiye düşmandır. Bunların Cumhurbaşkanımıza saldırıları milletimize düşman oldukları içindir.

Cumhurbaşkanımızın arkasında milletimizin iradesi ve desteği var. Fetö’nün arkasında ise Türkiye düşmanı şebekeler var. Fetö ile mücadele milli bir seferberliktir. Cumhurbaşkanımızın dirayetli yönetimi ile bu terör ve ihanet şebekesi ile mücadele sonuna kadar sürecektir.”

omer-celik-tweet.jpg

İlgili Haberler