AKP’li başkan, belediyeye gelenleri AKP’ye üye yapıyor

AKP’li başkan, belediyeye gelenleri AKP’ye üye yapıyor

İstanbul'da AKP'li Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,  belediye binası önünde vatandaşları AKP’ye üye yaptı.

İstanbul'da AKP'li Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın, belediye binası önünde vatandaşları AKP’ye üye yapması tepki çekti.

Poyraz, belediye binası önünde vatandaşların AKP’ye üyelik formlarını doldururken çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından “Her şey Türkiye için diyerek ailemize yeni üyeler kazandırıyoruz” notuyla paylaştı.

AKP'nin İstanbul'da başlattığı yeni üye kazandırma kampanyasına Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da belediye binasından katıldı. Poyraz, belediye binası önünde vatandaşlar ile AKP'ye üyelik formu doldururken çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından “AK Parti milletimize, ülkemize ve kutlu bir davaya hizmetin adıdır. ‘HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN' diyerek ailemize yeni üyeler kazandırıyoruz…” mesajıyla paylaştı.

BELEDİYEYE GELENLERİ ÜYE YAPTI

Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi CHP’li Murat Cirav, konuyu ilçe belediyesinin ekim ayı meclis oturumlarında gündeme getirdi. Ahmet Poyraz'ın belediye binası önündeki fotoğrafını kürsüden göstererek “partizanlık” eleştirisinde bulunan Cirav “Herkesin belediye başkanı olacağını söyleyen sayın Ahmet Poyraz işi gücü bırakmış başka yer yokmuş gibi belediyeye gelenleri belediyenin bahçesinde AKP’ye üye yapıyor” dedi.