AKP’li başkan hakkında ilginç iddia… Başkan İnan, “Benimde haberim yok”

AKP’li başkan hakkında ilginç iddia… Başkan İnan, “Benimde haberim yok”

Tekirdağ Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan’ın arsasını belediye araçları ile temizlettiği iddia edildi. Başkan İnan, “Arsayı temizleyen işçiler benim arsam olduğunu bilmiyor. Benim de haberim yok. Müftülüğün talebi üzerine temizlemişler” dedi.

Tekirdağ Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan’ın arsasını belediye araçları ile temizlettiği iddia edildi.  Başkan İnan, “Arsayı temizleyen işçiler benim arsam olduğunu bilmiyor. Benim de haberim yok. Müftülüğün talebi üzerine temizlemişler” dedi.

arsayi-temizletti-4.jpg

CHP Hayrabolu İlçe Başkanı Fatih Ertem, Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan’ın belediye işçileri ile belediye iş makinelerini kullanarak kendisine ait arsayı temizlettiğini öne sürdü ve kanıt olarak fotoğrafları paylaştı.

arsayi-temizletti-3.jpeg

Ertem, şunları söyledi:

“Uzunköprü Caddesi’nde hastane karşısında yer alan müftülük binası yanındaki kendisine ait arsayı, belediyenin kepçesini, traktörünü ve römorkunu kullanarak belediye işçilerine temizletiyor. Osman İnan, daha önce de göreve başlar başlamaz kendi garajının önündeki yolu ve AKP’li meclis üyesi Şaban Başak’ın evinin yolunu yaptırmıştı. Belediye meclisimize konuyu taşıdığımızda onu hizmet etmek için göreve getiren halkımıza karşı bir nebze mahcubiyet duymadan ‘evet yaptırdım’ demişti.  Halkımız hizmet bekliyor ama Osman İnan, belediye başkanlığı makamını kendisi ve yandaşlarının menfaatine kullanmaya devam ediyor.”

arsayi-temizletti-3.jpgİ

ddialarla ilgili gazetecilere açıklama yapan Başkan İnan ise “Bilgim yok. Benim 250 metrekare, müftülük karşısında bir arsam var. Müftülükten belediyeye araçların buraya park edilmesi için alanın otlardan temizlenmesi talep edilmiş. Benim bilgim yok, haberim de yok. Ben niye böyle bir şey yapayım. Biz zaten vatandaşın arsasını da temizliyoruz. Aynı gün başka arsalarda da temizlik yapıldı. Belediye çalışanları da arsanın benim olduğunu bilmiyor” diye konuştu.