AKP'li başkandan kendisini eleştiren vatandaşa yanıt: Densizlik, hadsizlik yapma, akıllı ol

AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı, bir vatandaşın kendisini eleştirmesi üzerine 'Densizlik, hadsizlik yapma, akıllı ol' dedi.

Konya'nın Karatay ilçesinde yapımına başlanan Aksapark Konut Yapı Kooperatifi'nin temel atma törenine katılan AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı, bir vatandaşla tartışma yaşadı.

'HADSİZLİK YAPMA, AKILLI OL'
Toplu konutun yapıldığı alanda hakkının yendiğini ileri süren vatandaş, Angı'ya derdini anlatmaya çalıştı. Angı, vatandaşa "Sen bu kafayla gittiğin sürece hiç kusura bakma, hep sen haklısın, herkes suçlu" dedi. Bunun üzerine vatandaş da Angı'ya, "Sana baki değil bu makamlar, benimle öyle konuşmaya hakkın yok senin" diyerek karşılık verdi. Bunun üzerine Angı’nın vatandaşa, "Densizlik, hadsizlik yapma, akıllı ol" dediği duyuldu. Kameralara kaydedilen o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Tartışma yatıştırılmak istenirken vatandaşın “Benim nerem yanlış” demesi üzerine Angı, “Her tarafın yanlış ya, bir doğrun yok” diye karşılık verdi. Vatandaş ise Angı'ya, "Sen doğru olduğun için şimdi bu makamında bir dur bakalım" diye konuştu. Vatandaş, daha sonra çevredekiler tarafından Angı’nın yanından uzaklaştırıldı. (ANKA)