AKP'li belediye başkanı fuhuş operasyonunda tutuklandı

AKP'li belediye başkanı fuhuş operasyonunda tutuklandı

AKP Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’ın da yer aldığı 5 kişi düzenlenen fuhuş operasyonunda tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ’ın Mollakendi beldesinin AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’ın da aralarında bulunduğu beş kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ekran-goruntusu-2024-03-05-193839.png

CEMRE OPERASYONU

Elazığ’da bazı güzellik merkezleri, otel ve pansiyonlarda kadınların para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye girdikleri ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri ‘Cemre Operasyonu’ adı altında eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Sözcü’nün haberine göre operasyonda aralarında otel sahibi olan ve otelinde fuhuş yaptırdığı tespit edilen AK Partili Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’ın da bulunduğu beş kişi gözaltına alındı.

Tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza sorgu hakimliğine sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ekran-goruntusu-2024-03-05-193834.png

FUHUŞA TEŞVİK, ARACILIK VE YER TEMİNİ SUÇU

Doğan’ın Elazığ kent merkezinde daha önce yurt olarak kullanılan ve sonradan otele dönüştürülen mekânda fuhuş yaptırdığı için ‘bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek, aracılık etmek veya yer temin etmek’ suçundan tutuklandığı öğrenildi.

Gözaltına alınan diğer dört şüphelinin de güzellik merkezi adı altında fuhuş yaptırılan merkezde yakalandıkları bildirildi. Bu kişilerin de merkezde çalışan kadınları masaj adı altında fuhuşa teşvik etmek suçundan tutuklandıkları bildirildi.