
AKP'li Savcı Sayan paylaşmıştı: Şatafatlı sahurun faturası ne kadar çıktı?
Ağrı Belediye başkanı Savcı Sayan çok tartışılan şatafatlı sahurun faturasını paylaşmıştı. Faturada 21 bin yerine 20 bin TL yazması, "Fatura sahte mi?" sorularına neden oldu.
Her geçen gün vatandaşların geçim sıkıntısı büyürken Ağrı'da AK Partili gençlerin şatafatlı sahur yapması tepki çekmişti. Tepkiler üzerine sahur etkinliğine ilişkin AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, faturasını paylaşmıştı.
700 kişilik sahur etkinliği için bin 555 lira 54 kuruş KDV ve hizmet bedeli olarak 19 bin 444 lira 44 kuruş olduğunu toplamda ise 21 bin TL ödendiğini söyleyen Savcı Sayan'ın paylaştığı faturada dikkat çeken bir hata olduğu ortaya çıktı.
Faturada rakamla 21.000 TL olan fatura tutarının yazıyla 20.000 TL olarak yazıldığı gözlendi. Bu hatayı fark eden sosyal medya kullanıcıları "Aceleye mi geldi acaba?" şeklinde yorumlar yaparken, "fatura sahte mi?" sorularına neden oldu.