AKP'li Şeyma Döğücü'nün 'jakuzi' çağrısına yeni başkan Alper Yeğin'den yanıt! Sancaktepe: "Batırılan bir belediye hikayesi"

AKP'li Şeyma Döğücü'nün 'jakuzi' çağrısına yeni başkan Alper Yeğin'den yanıt! Sancaktepe: "Batırılan bir belediye hikayesi"

AKP'li Şeyma Döğücü'nün 'jakuzi' çağrısına yeni başkan Alper Yeğin'den yanıt geldi. Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin dikkat çeken ifadeler kullandı.

AKP'nin 16 yıldır yönettiği Sancaktepe Belediyesi'ni yerel seçimlerde yüzde 50,59 oy ile CHP'li Alper Yeğin kazanmayı başardı.

"6 BİN METREKARE ODA, ODA, ODA, JAKUZİ BU NASIL OLABİLİR?"

Eski başkan Şeyma Döğücü, görevini Alper Yeğin'e devretti. Ancak devir teslim sonrasında başkanlık katının 6 bin metrekareden oluştuğu ve içinde jakuzi bulunduğu iddia edildi.

İBB Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan, Sancaktepe Belediyesi'ne yaptığı ziyarete ilişkin değerlendirmelerini Ruşen Çakır'ın Medyascope kanalında anlattı.

Özkan, Alper Yeğen'i kutlamak için Sancaktepe Belediyesi'ne gittiğini ifade ederek, "Başkanlık katı 6 bin metrekare; oda, oda, oda, dinlenme odası, dinleme odası, dinlemen odası, jakuzi, 200 metrekarelik mutfak. Bu nasıl olabilir? Kamu nasıl böyle yönetilebilir? Aşağıda millet büyük fakirlik çekerken, çadırda iftarlık almak için insanlar varken, bunu nasıl yapabilir bir siyasi yönetim. Bugün Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kaybetmesi boşuna değil." sözleriyle makam odasında jakuzi iddialarını dile getirdi.

AKP'Lİ ESKİ BAŞKANDAN JAKUZİ İDDİASINA 'HODRİ MEYDAN'

Bu iddialar üzerine Şeyma Döğücü bir açıklama yaparak, "Mevcut başkana sesleniyorum; Jakuzi olduğunu iddia edenlere karşı hemen şimdi başkanlık makamından canlı yayın açarak bu mevzuyu temizlemenizi vicdan ve haysiyetinize havale ediyorum! Hodri meydan!" ifadelerini kullandı.

"JAKUZİ MESELESİNİN ÇOK DEĞERSİZ KALACAĞI LÜKS VE BATIRILAN BELEDİYE HİKAYESİNİ YAKIN ZAMANDA PAYLAŞACAĞIM"

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin ise bu çağrıya karşılık vererek şu ifadeleri kullandı:

"Kamuoyuna bilgilendirme; Basında ve sosyal medya da yer alan Sancaktepe haberleri ile ilgili olarak ; Sayın Şeyma Döğücü döneminde Başkanlık katında her hangi bir tadilat işlemi yapılmamıştır. Önceki Belediye Başkanı lüks bir banyo ve belediye başkanının ihtiyacı olmayacak şekilde bir kat tasarlamıştır. Jakuzi meselesinin çok değersiz kalacağı lüks ve batırılan bir belediye hikayesini yakın zamanda sizlerle paylaşacağım. Saygılar.."

ekran-goruntusu-2024-04-07-105807.jpg

AKP'li Döğücü'nün belediyeyi kaybetmesinin ardından iftar çadırını da açmaması büyük tepki toplamıştı.