AKP'nin Starbucks'taki 'oturma' eylemine Avukat Feyza Altun'dan bomba yorum: "AKP'nin bu ülkeye faydası max şu kadar gerçekten"

AKP, İsrail'e destek veren Starbucks kahve zincirine karşı yer kapatma eylemi yaptı.

AKP Gençlik Kolları, ABD'li kahve zinciri Starbucks'ın İsrail'e destek vermesi ve Filistin'e destek veren sendikaya dava açmasının ardından karşı oturma eylemi yaptı.

YER KAPATTILAR

Filistin bayraklarıyla kahve dükkanına giden AKP'li gençler Starbucks şubelerinde topluca masalara oturarak fotoğraf çekti.

"İSRAİL'E VE DESTEKÇİLERİNE 'DUR' DEMEK İÇİN"

AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan da yapılan eylemle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı: 

"AK Parti Gençlik Kolları (AK Gençlik) olarak 81 ilimizde ve tüm ilçelerimizdeki Starbucks şubelerinin içerisinde Filistin atkılarımızla yarım saat boyunca oturarak 'yer kapatma eylemi' gerçekleştiriyoruz. Bu eylemimiz, soykırıma uğrayan Filistin halkına destek vermek ve soykırımı gerçekleştiren savaş suçlusu İsrail'e ve destekçilerine 'Dur!' demek içindir.  Bu barışçıl eylemimizin amacı çocukları, kadınları ve hastaneleri hedefleyen bombalara karşı durmaktır. AK Gençlik olarak tüm dünyaya #SayStop diyoruz."

ekran-goruntusu-2023-10-27-160731.png

"SİNİRİM BOZULDU"

AKP'lilerin bu eylemine Avukat Feyza Altun, tartışma yaratacak bir yorumda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Altun, "Akpnin bu ülkeye faydası max şu kadar gerçekten jsjsjsjsjss sinirim bozuldu" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2023-10-27-160444.png