Akşener Samsun'dan seslendi: "En fazla bir yılımız var, Atatürk'le cebelleşenler gidecek"

Akşener Samsun'dan seslendi: "En fazla bir yılımız var, Atatürk'le cebelleşenler gidecek"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun’da, "Ey Türk gençliği, bu milletin, memleketin, Cumhuriyet’in hem bekçisisin hem sahibisin. Gücünün farkında olacaksın" dedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için geldiği Samsun Cumhuriyet Meydanı’ndan gençlere ve kadınlara seslenen İYİ Parti lideri Meral Akşener şu ifadeleri kullandı:

"DEMOKRASİ İLE SANDIKTA GİDECEKLER"

"El ele, sırt sırta, kol kola vererek, inşallah az kaldı, en fazla bir yılımız var, bir yılın sonunda göreceğiz ki Atatürk ile cebelleşenler, Cumhuriyet değerlerine savaş ilan edenler, Cumhuriyet’imizi ve Türk milletini var eden her türlü değerin içini boşaltanlar ve bizi birbirimizle kavga eder hale getirenler, değerlerimiz üzerinden birbirimizin karşısına bizi dikmeye çalışanlar, geldikleri gibi gidecekler. Sizin helal oylarınızla, demokrasi ile sandıkta gidecekler."

"EY TÜRK GENÇLİĞİ, HAYALLERİNİ ELİNDEN ALDILAR BİLEREK"

"Ey Türk gençliği, bu milletin, memleketin, Cumhuriyet’in hem bekçisisin hem sahibisin. Gücünün farkında olacaksın; yarın değil, bugün gücünün farkında olacaksın. Senin umudunu, mutluluğunu, hayallerini elinden aldılar bilerek. Çünkü senin, bu ilk adımın, bu ilk adımı atanların, istiklalin ve istikbalin bekçisi olma görevini unutmanı istediler. Ama sen unutmadın, unutmayacaksın. Siz, bugünümüzün teminatısınız."

"AK PARTİ İŞE ALIM MERKEZİ"

"Gençliğin umudunu elinden alanlar, hayallerini çalanlar, yandaşların tayin edildiği o ‘AK Parti işe alım merkezi’ haline gelen mülakatlar üzerinden bu ülkeye duyduğunuz umudu elinizden aldılar. Ama bu ülkede kalacaksınız. İnadına kalacaksınız. Bir yılımız var, çok az kaldı. Yapılan bütün haksızlıkların ortadan kalktığını; o 92 puan alıp da atanmayıp, 58 puanla atanıp en üst derecede maaşlar alan yandaşların, o ayıları, dayıları olanların sahipleri, o sandıkta gidecek."