
Akşener: Ülkemizde seçimlere fısıldayan adam Bahçeli’dir
Akşener, Bolu'da Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan'ı ziyaret etti. Özcan, Akşener'i belediye binası önünde bando ile karşıladı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yaptığı erken seçim çağrısı için "Ülkemizde seçimlere fısıldayan adam Bahçeli’dir. O nedenle oradan yürüyor. Erdoğan’dan talep etmiyor, Bahçeli’den talep ediyor. Bu çok doğru bir strateji ve taktiktir. Kendisini kutluyorum” yorumunu yaptı.
Akşener, ziyaret sırasında gazetecilerin erken seçim ile ilgili sorusuna şu yanıtı verdi:
KILIÇDAROĞLU’NU KUTLUYORUM
“Kılıçdaroğlu doğru yere ateş etti. Sınıf arkadaşı olan Bahçeli’ye. Ülkemizde seçimlere fısıldayan adam Bahçeli’dir. O nedenle oradan yürüyor. Erdoğan’dan talep etmiyor, Bahçeli’den talep ediyor. Bu çok doğru bir strateji ve taktiktir. Kendisini kutluyorum. Çünkü işin sahibiyle konuşuyor. Bizim ülkemizde en fazla en şiddetli bir şekilde seçim zamanında diye bağırırsa iktidar mensupları bilin ki çok hızlı seçime gidilir. Ama benim gördüğüm şu, ilçelerde gördüğüm ben buraya Dörtdivan’dan geldim. Esnafımızın dertlerini yayınlayacağız. Esnafımız, manevi değerler üzerinden ayrıştırmayla belki bugüne kadar oy almanın kolaylığını hissettiren seçmenin bugün 5 müteahhittin uzay hızıyla kalkındırıldığı ve pandemi döneminde bile onlara olukla para akıtıldığını görüyor. Şimdi böyle bir sistemin yürümesi mümkün değil. 2023’e dayanmak gibi gayretleri olabilir iktidarın ama 2023’e kadar bu beceriksiz ekonomik anlayışla, damat bakanın bu engin ekonomi bilgisiyle. Yani adam dolara bakmıyor, reklama bakıyor. Dolayısıyla Türkiye’nin bu iktidarı taşıyabilmesi mümkün değil. Onun için seçim 2023’e kalmadan olacaktır. Ama ben Kılıçdaroğlu’nu kutluyorum, arkadaşını tanıyor tabi. Dolayısıyla seçimlere fısıldayan adama ateş etti, işin sahibine.”