Akşener'den Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş açıklaması

Akşener'den Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş hakkında konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Ankara’daki seçim çalışmaları sırasında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"ONLAR BANA HEP FAİLİ MEÇHULCÜ DEDİLER"

Ankara’nın Kazan ilçesini ziyaret eden Akşener, bir kişinin “HDP’ye PKK diyebiliyor musunuz” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Ben her zaman dedim, yapmayın. Bugün adı DEM ondan evvel HDP idi, onlar bana hep faili meçhulcü dediler, en ağır hakaretleri ben o yapıdan yedim. PKK ile arasına mesafe koymayan, koyamayan, PKK’nın tanzim ettiği bir yapı olarak tarif ettim ben Herkes DEM Parti ile işbirliği yapma peşinde koşuyor, biz hariç.”

"ÖZEL'E DE YAVAŞ'A DA İMAMOĞLU'NA DA DÜŞMANLIĞIM YOK"

Akşener, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP’li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş hakkında daha önce söylediği sözleri bir kenara bırakarak, “Seçimlere giderken sayın Erdoğan’a düşmanlık üzerinden yürümedim hiçbir zaman veya bugün sayın Özgür Özel’e de sayın Mansur Yavaş’a da sayın Ekrem İmamoğlu’na yönelik de herhangi bir düşmanlığım yok. Biz bir siyasi partiyiz. Sizin sesiniz olmak üzere kurulduk” açıklamasını yaptı.

"BAKALIM HANIMEFENDİYİ BU KANALLAR VERECEK Mİ?"

Akşener’in esnaf ziyareti sırasında bir kadın altılı masa ile ilgili, “Çıkarınızın peşinde koşmadınız o masayı dağıttınız, bizi bölenlere fırsat vermediniz” diye konuştu. Akşener, “Birisi de böyle bir laf ettiği zaman o da çok güzel” diyerek, “Bakalım hanımefendiyi bu kanallar verecek mi emin değilim, göreceğim bu akşam” ifadelerini kullandı.