Alaattin Çakıcı'dan flaş mektup: "Sizler mahalleyi karıştıran hatunlar gibi..."

Alaattin Çakıcı'dan flaş mektup: "Sizler mahalleyi karıştıran hatunlar gibi..."

Son zamanlarda mektuplarla gündeme gelen Alaattin Çakıcı, sosyal medya hesabı Twitter'dan bir mektup daha yayınladı.

Son zamanlarda mektuplarla gündeme gelen Alaattin Çakıcı, sosyal medya hesabı Twitter'dan bir mektup daha yayınladı.

Alaattin Çakıcı, Devlet Bahçeli’ye bağlılığını yinelediği açıklamasında “ Osman Kavala” ve “siyasi cinayet” tartışmaları üzerinden tehditvari söylemlerde bulundu.

Osman Kavala’nın serbest bırakılması ve muhalefetin “siyasi cinayetler” açıklamaları üzerinen tehditvari mektup yayımlayan Çakıcı, şu ifadeleri kullandı:

"Uzun yıllar boyunca cezaevi ortamında bulunmam sebebiyle Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli ile ilgili ağzımdan çıkan sözlerden dolayı Ankara Sincan Cezaevi'nde yatarken hakim karşısına çıktım. Mahkeme ve kamuoyu önünde 'Sayın Genel Başkanımdan özür dilerim' diye kullandığım ifadem mahkeme kayıtlarında mevcuttur. 2016'dan bugüne kadar kendisiyle ilgili en ufak onur kırıcı bir açıklama yapmamışımdır. Nedense Türkiye üzerinde by-pass yapmak isteyen batı Avrupa, ABD, üst akıl ve hatta Rusların bile en büyük ideali  Cumhur İttifakı'nı yıkmak, MHP'ye zarar vermek, Sayın Devlet Başkanı iktidardan edebilmek için uluslararası güç ve odaklar ile Türkiye'deki iş birlikçileri hiç boş durmuyor

Ne kadar acıdır ki demokratik hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyet’inde yasaları ihlal etmiş bir mahkum için Avrupa İnsan Hakları ve ABD, Almanya, Fransa, bazı Avrupa büyükelçileri kim oluyorlar ki cezaevinde yatan o zevat için bir muhtıra görünümünde bırakılma talebinde bulunabiliyorlar. Dümenden toplumu provoke ederek siyasi cinayetlerin her an olabileceğini dış kaynaklı ve yerli işbirlikçileri sürekli olarak medyaya pompalamaktadırlar. Yerli işbirlikçi devlet düşmanları şunu herhalde unuttular; Bu ülke okyanus ötesi White House’den yok edilmek istendi. Ama başaramadılar.

Üç saat evvel 2014-2015’te yazdığım yazıları bugün gündeme getirenlere şunu diyorum. Sayın Devlet Bahçeli benim ağabeyimdir ve savunduğum partinin de lideridir. Bana ihtiyacı yok. Ben ve oğlum onun şahsının yolunda ölürüz.

Not: Bu ülkede siyasi cinayetlerin olacağını gündeme getiren vatan hainlerine diyorum ki ilk siyasi cinayetiniz ben olayım. Biraz erkeklik varsa beni öldürürsünüz. İlk siyasi cinayetiniz de ben olmuş olurum. Ama sizler mahalleyi karıştıran hatunlar gibi konuşur fakat o ölçüden ileri gidemezsiniz”