Ali Babacan İzmir'de gençlere seslendi:"TOGG, Eurovision, Metallica, Rammstein..."

Ali Babacan İzmir'de gençlere seslendi:"TOGG, Eurovision, Metallica, Rammstein..."

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İzmir Gündoğdu Meydanı'ndan vatandaşlara seslendi. Babacan, gençlerin hayalleri ve hayatlarını işaret etti.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, İzmir Gündoğdu'da gençlere seslendi. "Babacan, Bu ülkenin size gençlik borcu var. Sizlere gençlik borcumuz var" diye konuştu. Babacan şunları söyledi:

"BUGÜNKÜ HAYATINIZ ÇOCUKKEN HAYAL ETTİĞİNİZ HAYATTAN FARKLIYSA ELBETTE BEĞENMEYECEKSİNİZ"

"Güzel İzmir'in dağlarına bahar çoktan gelmiş. İzmir umut ve neşe dolu. Her yaştan genç İzmirli meydanda. İş var ama gençler iş beğenmiyor diyorlar. Arkadaşlarım beğenmediğiniz ne varsa haklısınız. Bugünkü hayatınız, çocukken hayal ettiğiniz hayattan farklıysa, benzemiyorsa elbette beğenmeyeceksiniz.

"TÜRKİYE EN İYİSİNİ HAK EDİYOR"

Bugün bu ülkede yarınlarınızı göremiyorsanız elbette beğenmeyeceksiniz. Beğenmediğiniz ne varsa haklısınız. Biz de beğenmiyoruz. Gençler arkadaşlarıma sesleniyorum. Bu ülkenin size gençlik borcu var. Sizlere gençlik borcumuz var. Farkındayız. İstediklerinize kavuşamıyorsunuz, hepsinin farkındayız. Hedefimiz her alanda Avrupa standartlarını yakalamış bir Türkiye. Çünkü Türkiye her alanda en iyisini hak ediyor.

"SEÇİMDEN BİR GÜN ÖNCE AVRUPALI GENÇLER EUROVISION KONUŞACAK"

13 Mayıs'ta seçimden 1 gün önce Avrupalı gençler Eurovision konuşacak. Türkiye katılmıyor bile. 2003'te Sertap Erener bize büyük bir gurur kazandırmıştı. Birinci olmuştu. Yine başaracağız. Bunlar yine olacak. Madonna'yı Metallica'yı Rammstein'ı U2'yu çok sayıda müzisyeni kendi ülkemizde ağırladık. Hepsi geldi Türkiye'ye. Türkiye bütün Avrupa'nın göz bebeği oluyor. Ne zaman? Düzgün yönetildiğinde. Yine dinleyeceğiz. 

"GENÇLER TOGG ALABİLSİN DİYE İMKAN YARATACAĞIZ"

Togg hayali olan gençler size de sesleniyorum. Hayalinizdeki en iyisine layıksınız. İktidar ne yapıyor? İşte ürettik diyor. Ama vatandaşlarımız uzaktan seyrediyor. Biz ne yapacağız? Gençler alabilsin diye imkan yaratacağız.

İki tercih var demokrasi mi otokrasi mi? Keyfilik mi hukuk mu? Baskı mı özgürlük mü?"