Ali Koç hangi partiye oy veriyor? Ahmet Ercanlar ve Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayında açıkladı

Ali Koç hangi partiye oy veriyor? Ahmet Ercanlar ve Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayında açıkladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un hangi partiye oy verdiğine ilişkin, birlikte program yapan Ahmet Ercanlar ve Rasim Ozan Kütahyalı çok çarpıcı bir iddiada bulundu.

Türkiye'de son dönemde siyasetin futbola burnunu sokması en çok konuşulan konulardan biri. 

Son olarak yerel seçimler öncesi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in AKP İstanbul adayı Murat Kurum'a yanağını okşatması, bazı Anadolu kulüplerinin 2023 seçimlerinde AKP'ye açıkça destek vermesi gibi konular gündem olmuştu.

ekran-goruntusu-2024-05-02-192732.jpg

Şimdi de Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında hiç bilinmeyen bir iddia ortaya atıldı. Koç'un hangi partili olduğunu gazeteci Ahmet Ercanlar ve Rasim Ozan Kütahyalı açıkladı.

Rönesans Spor TV Youtube kanalında canlı yayın yapan Ercanlar ve Kütahyalı, Ali Koç'un siyasi duruşuna ilişkin konuştu.

"ALİ KOÇ MHP'LİDİR"

Ahmet Ercanlar, "Ali Koç'un siyasi görüşünü biliyor musunuz? Ali Koç milliyetçidir." dedi. Kütayhalı ise, "Ali Koç MHP'lidir" sözleriyle Ercanlar'ı destekledi. ROK şöyle devam etti:

"Türkiye'de bunu ilk açıklayan benim. Ali Koç CHP'li değil. Ali Koç MHP'lidir. Ailesi CHP'ye verirken o MHP'ye vermiştir. En sonda belki İYİ Parti'ye vermiştir diye söyleyen benim"

d9lvmoywkaafwzy.jpg

Ercanlar, Kütahyalı'ya ek olarak "Devlet Bey de Ali Bey'i çok sever. 'Evladım' diye sever." iddiasında bulundu.

Rasim Ozan ise, "Ben son seçimde de MHP'ye vermiştir diye düşünüyorum" dedi. Ercanlar buna karşılık "MHP'li adam" karşılığını verdi.